Smaksensation


Jafyfan. Här är vi! Gänget bakom artikeln om Tricken. Den här gången ska vi berätta om hur det smakar som bäst och vad man kan säga då.


Ja när man steker sin personliga champis så kan det vara klokt att krydda skiten ur den i tusen år. Fyfan det lilla livet kommer att ånga av krydd. Starkt? Japp. Alldeles för.
Fortsätt sedan att bygga på din gryta. Det kommer att smaka trist kan vi säga. För du kommer givetvis att sluta krydda ALLT det andra. Billiga boklån så att säga.

Trist som sagt. Ja vafan alla kommer att huttra åt dig när du ställer fram en gryta blösig tråkmat. Men när de sedan sätter tänderna i en champis, så kommer de att säga såhär.

Furklarns vad najs. Påstå att det var meningen när de säger såhär.

Du kommer att kallas fransoa och labben. Kraa säger kråkan. Busy säger kvinnan. Jobba va? Haa?

Skotta all snö nu när det är vänter. NEJ! Vänster! NEJ! VINSTER! Voha! Bojjaka! Whora!


Vinter.


Kommer ni ihåg labben? Det kommer ni att kallas.