Festivaler


Kan du tänka dig att bo med 3000-100.000 fulla och odrägliga random snubbar/snubbor, lukta svett, frysa och hungra ihjäl, vakna i fel tält efter 4 dagar utan plånbok och vett?
-Då är festivaler något för dig!

"Ett otyg rakt igenom", sa någon.
"Roligare än Steffes halta hund", sa en annan.

Åsikterna är många men enda sättet att veta om man gillar dom eller inte är att glida dit och betrakta röran. (Man får ta på den med).
Har av vissa betraktats som världens hårdaste exstremsport, om du har varit där vet du vad det handlar om. Om du inte har det så kommer här en kort guid till hur du skall bli en lyckad festivalbesökare:

1: Börja 5 dagar innan festivalen och packa en sovsäck, ett par stövlar och oömma/varma kläder i valfri hålighet du han bära på och börja lifta mot festivalen.
2: Kom till festivalen visa din förköpta biljett, då kan du stillsamt smutta på ett mustigt festivalband som du kan visa för att komma in på festivalområdet och se på fabulösa band som man kan kolla på om man gilla musik. Annars plankar du in (du får själv ta reda på hur man gör det) och går direkt bort till campingen och börjar röjja.
3: Sno, snylta, smaka, smutta, bomma, betutta dig, ja allt du önskar, använd fantasin. Om du inte vill så behöver du inte betala NÅGOT, bara du har tillräckligt mycket skillz!!
4: Åk hem och sov i flera dagar!!

Om du är inbiten festivalräv kan du göra som vanligt, vi litar inte på dig när du säger att du gör det bra!

Arvikafestivalen, Augustibuller, Emmabodafestivalen, Hultsfredsfestivalen, Storsjöyran , Urkult, Sweden Rock Festival och Roskildefestivalen är exempel på festivaler du kan testa detta på.

Festivala vackert!


Festivalnmentalitet/Copyrightskyddad som funkar