Vänta


Inte alltid tråkigt.

Ibland är det helt tvärt om. Det vill säga riktigt kul! Men det förutsätter att du väntar med någon/något kul. Till exempel en kompis(någon), eller en skojfrisk bok(något).

Om ni är ett glatt gäng som väntar tillsammans så kan ni till exempel sjunga en sång, fortsätta förfesta(I know your kind), spela sten-sax-påse, eller prata om viktiga saker.
Eller rita en bild. Eller tigga.

Om du är av den sorten att du tycker att väntan är skittrist oavsett underhållning så ska du tänka på att tiden du spenderar med att vänta, kan du kanske fundera på istället... Till exempel på vart du ska, vad du vill, vad du borde, och vad du har för ambitioner.
"Tönterier", säger ni.
Smart! säger YeahBitch.
Det är nämligen VETENSKAPLIGT BEVISAT att det är OERHÖRT NYTTIGT för kroppen att få "nutidsmeditera" lite mitt i allt vilt luffande.
Det brukar jag göra.
Och kolla på mig.

*lugn+fin*Reporter Mimmic säger:
Folk borde stressa mindre och vänta mer, för om man väntar på något så är det antagligen värt att vänta på för annars skulle man inte vänta på det, alltså: ta det lungt, läs Neoluffartickeln du skrivit ut och tagit med dig i fickan och inse att det är en fin värld, att du inte behöver springa mellan läger till läger som om du hade eld under fötterna utan infin dig i hgelheten ett tag! Att vänta stärker karaktären och om du skall bli en härdad luffare måste du vara SKITBRA på att vänta, du kommer behöva det!!!