Vägpirater!


Akta er! För fan!
De är ju livsfarliga! Vägpiraterna lurar vid informationsstoppen vid motorvägarna, där de står gömda bakom skyltarna mörka nätter, och när du stannar och ska titta vart fan i Södermanland du är så hoppar de på dig bakifrån och knivar dig i nacken tills du dör, varpå de tar alla dina saker! Alternativt så kastar de in rökbomber i din bil när du tar en lur på vägkanten, så du dör av gasförgiftning, varpå de tar alla dina saker!

Sätt att känna igen en Vägpirat!

De har fickorna fulla med BOMBER! Och KNIVAR!
De har mörka solglasögon och kläder som är lätta att röra sig i!

Sätt att undvika death-by-Vägpirat!

Akta dig för informationsstopp efter klockan elva! Eller vad fan! Håll dig på den säkra sidan och stanna ALDRIG!! Åk i 180km/h tills du kommit dit du ska!
Sov inte på väggrenen! Stanna inte för att kissa! Kom ihåg att Piraterna klär ut sig till snuten ibland, så stanna inte om de jagar dig med sina så kallade "blåljus" på G! De vill bara MÖRDA DIG!

Information för efterlevande generationer

I början av 2000-talet figurerade ett uttryck konstant i media, nämligen "Vägpirater". Sagda vägpirater smög sig upp till bilar som stannat på motorvägskanten på dygnets mörkare timmar, och dödade allt som fanns i bilen, och snodde allt som var värt över 150 kronor.
Ingen har sett en Vägpirat. Ingen har överlevt så länge... *läskig musik*


ALLA vet att de finns där ute. Men var? Bäst att vara på sin vakt.