Bilsemester


Inte alltid med kassa föräldrar.
Du behöver i princip bara en bil.

Eventuella tilltugg till huvudrätten(huvudrätten är bilen dårå), är till exempel;
-Pengar
-En kudde "per person"
-Ett körkort(OBLIGATORISKT FÖR DEN SOM KÖR)
-En/flera kompis/ar

Sen behöver ni någonstans att åka! Antingen bestämmer ni vart ni vill, eller så skiter ni i det och åker så långt bensinen räcker.

En skitsmart sak med att åka på semester med en bil i bagaget, är att ni kan sova i den. Det betyder att ni kan skita i att skaffa ställen att sova på, ni kan ta det som det kommer.
Ställen att sova på inkluderar parkeringsplatser, skogen, en camping, eller varför inte mitt i stan.
Se bara till att ni har "toalettmöjligheter" i närheten.

Eftersom att jag är bekvämligheten personifierad, så rekomenderar jag en camping. Det är faktiskt ganska billigt, särskilt om ni är flera stycken/inte har ett jävla tält med er. Dessutom har ni dusch och toalett inom en armslängds avstånd(om ni parkerar så nära), plus att man slipper bli mördad och våldtagen av VÄGPIRATER!

Utgifter som ni får räkna med hur fan ni än gör är bensinkostnader, mat, eventuellt festande, och självklart parkeringsavgifter, om ni vill svira runt i en större stad.

Ett av de YTTERST få minus som finns är att chauffören inte får dricka. Jaja, en eller två öl kvällen innan ni ska någonstans, eller kanske en lättöl till lunchen(bööög), men vafan, det kommer man ju ingentstans på. Och det är ju skitdumt att dra på sig böter/förlora kortet p.g.a rattfylla. Ett sätt att slippa det är att se till att inte köra biljäveln dagen efter alkohol. Ska det vara så svårt?

Ett annat minus är att man kan dö. Men det kan man alltid, så what the heck!
Rounda upp polarna, lasta in tvåtusen kronor var och KÖR! Hejdå! :D