Fett osläppt EP


En fett osläppt EP släpps som bekant inte ut på marknaden utan piratkopieras av en god och pålitlig vän till bandet när musikerna blivit så pass stora att varenda en av kidsen där ute kan vara intresserade av att vara så pass indie så de vill höra låtar som inte någon annan (Rekommenderas därför inte till allsång eller någon annan typ av festlighet för den delen heller) hört.

Då är det bara att söka i de mörka och mustiga gränderna, göra inbrott hos bandets vän eller leta på DC++. Vad många glömmer är att det antagligen finns artister som inte är Belle & Sebastian eller Sigur Rós som har producerat fett osläppta EP's.
Tänk er bara.. TÄNK ER BARA sångerskan Emilias fett osläppta EP! Eller varför inte Roger Pontare?! Svenne Rubins har säkert TUSEN fett osläppta EP's som de inte vill att någon ska höra.

Vissa band spelar in dessa när de redan är kända för att kanske vara tuffa eller bara vara lite mystiska (bara och bara). Futurepopbandet VNV Nation har gjort det 4 gånger och folk börjar faktiskt tröttna. Maila dem på info@vnvnation.com och säg åt dem att det faktiskt får vara nog nu. Passa på att maila Svenne Rubins (info@hotmail.com) och be att få tacka för 330 GB av deras mest okända låtar.

LG2S tipsar:
Vill du vara mer indie än någon annan så gå in på artikeln om Pojkar med känslor och ladda ner låtarna av Sveriges just nu mest indie emoband. Sen när du sitter och pular ner katter i en sprakande brasa så frågar kanske något av dina barnbarn om du någonsin hört talas om PMK. Så här kan det låta:
- "Farfar? Har du hört talas om Pojkar?
- Med känslor?
- Jaa! Jag har alla deras skivor!
- Har du deras fett osläppta EP?
- Näe..
- Fyfan vad jag hatar dig. Ge mig en katt.