RnB


Gubbkeps på flickorna. Löksoppa på grabbarna. Vad yrar jag om? RnB så klart!

Kommer ni ihåg den gamla goda tiden?
Dagarna då folk gick på krogen och röjde fett till hits som 2 Unlimited - The ride och Babylon Zoo - Spaceman? Människor var glada och löksoppa var inte ens att tala om.

Idag är människor ledsna. Näst största anledningen till att ungdomar dör i Sverige är självmord. Anledningen hittas på dansgolven. Sega beats och sång om snubbar som pullar storbystade brudar som galna. Dvs inget som gör folk glada och party. Bara får dem att bli som besatta av sex.
Tjejer med tomma blickar står med armarna halvägs upp i luften för att brösten ska sticka fram lite mer. Samtidigt spanas de in av killar som inte alls vill dansa till den sega och tråkiga musiken, utan inspireras att knulla vad som helst.
När stället stänger går de hem och har sex. Sen gråter båda för att de är horor. RnB har fått klubbar att sluta handla om party och förespråkar sexobjektifiering av människor..

LG2S säger, vill du få ett snabbt pök kan du lika gärna köpa dig en kvinna/man som tar betalt. Då är du iaf ärlig. Eller så går du till ställen där RnB är ett minne blott om du bara vill festa.
Krogragg är ju inget förkastligt men festande ska ju inte bara handla om att behandla folk som barbaras.

Undantag är:
Outcast - Roses
(Den handlar om brud som går på klubbar för att bli ett objekt för grabbsen. Texten beskriver hur en dam kör mot en klubb för att ragga upp en kändis eller liknande men försöker ta på make- up i backspegeln och krashar rakt ner i ett dike)

Här ser vi en stark och självständig kvinna!