Vemodskvällar


Många ser det som något hemskt. Som ett ting man tvingas till under tider av ofrivilligt partnerlöskap, oro inför framtiden och/eller övrigt strunt. Vissa skulle påstå att vemodkvällar är gay, men ingen slipper ifrån dem. Hur cool blogg man än har. Det är för många en gammal vana men för andra något man med skräcken i tarmarna genomlider en gång per halvår. Det är ofrånkomligt och det är fan vackert!!1

Olika typer av vemodskvällar finns:

Life sux on the internet
Systemkrav: Dator, bredband och ensamhet.
Installation: Logga in på alla communitys som finns. Är du inte medlem i alla så bli det. Släck alla lampor och kanske korka upp en flarra dåligt spanskt vin. Ladda hem all emo/kärleksballad du hittar. (Obs: Olagligt!)
Användning: Lyssna på musiken, kolla på alla fina människor som aldrig kommer att hångla med dig, skrocka bittert åt alla fula och drick dig sakta in i vemodet.
Avsluta: Bli packad, skriv något pinsamt till någon, ladda hem lite porr om du är kille, bildgoogla på Edward Scissorhands om du är flicka och somna med sperma/slidsekret på magen.

Döden på krogen
Systemkrav: Krog, vän och pengar.
Inställningar: Dra med dig vännen och utlova en riktigt mysig kill-/tjejkväll. Ni ska ta en öl och vara självständiga.
Användning: När klockan är 9 ska ni sitta och klaga på hur dumma i huvudet killar/tjejer är. När klockan är 10 ska ni vara aspackade och djupsnacka om ensamhet och djävulskap. Klockan 12 drar din kompis med en finnig 16-åring. 01 försöker du ragga på en finnig 16-åring som dissar dig för en finnig 20-åring. 02 blir du utkastad efter att ha spytt på någon från ditt jobb.
Avsluta: Du går hem gråtandes och somnar med sperma/slidsekret på magen.

Like tears in rain
Systemkrav: Mp3-spelare, skor och kväll.
Inställningar: Ladda din personliga spelare med låtar om saknad och övergivna hundar (Covenant - Like tears in rain?). Ta på dig skorna och gå ut i kvällen.
Användning: Promenera runt på bakgator, stigar och parker. Nynna förstrött på refrängen när de sjunger om hur den övergivna hunden blir arbetslös. Spela upp scenarion om hur du träffar någon runt nästa krök som också söker lite närhet i duggregnet.
Avslut: Gå runt nästa krök och finn dig ensam eller omsprungen av någon skitsnygg joggare som skiter i dig.
Gå hem och somna med sperma/slidsekret på magen.


GAH! Om du nu har en uppfylld tillvaro med flirre/porre, en tuff hund och lättsam inkomst så kan du alltid gå igenom vemodskvällar ändå. För att minnas hur det var att vara ensam och fin.