Eldorado Läsk


Det är en hel värld av läsk, en fin värld.

Eldorado är hetast på att bygga trasig läsk nuförtiden, men vi börjar med klassikerna, eller favoriterna som Seb kallar det på skoj ibland.

Eldorado Cola
AKA: C-must
Färg: Svart

Klassikern, barnens favorit. Faktiskt bästa läsken ute på marknaden till ett överkomligt pris för en vanlig dödlig. Fram till LG2S läsken, KidKillerMachine, kommer ut på markande såklart. Fuck Coca.

Eldorado Passionsfrukt
AKA: PF-must
Färg: Gul

Alternativet när du vill ha något gult, flytande och bubbligt. 2 är ett stort fan av purrefurremurre, något som man inte bör föra på tal. Det räcker med att jag skrivit det på Internet nu, begrips?!

Eldorado Fruktsoda och Sockerdricka
AKA: Bubbelmust
Färg: Vit och ljusblå

I stort sett menlösa. Samma intetsägande smak med två olika namn och färger. Lägg pengarna på droger istället *tuff röst*.

De nya spejsiga läskarna, AKA Eldorado goes nuts in the middle of 2000-täjlet.


Eldorado Cola Apelsin
AKA: CIA-must
Färg: Svart

"Waddafack?, det här måste ju smaka lajbans", utbrast en förväntansfull redaktion när läsken upptäcktes på Willy´s i Gävle. "Hmm, konstig smak, lite väl bitter, JAG VILL HA MER SOCKER" lät det när den äntligen sprättades.

Eldorado Blåbär Äpple
AKA: Space-must
Färg: BLÅ

Den är så blå att den skulle kunna driva ett rymdskepp, råkade "någon" säga i kön till kassan, minst 50% pinsamt för milq och 20. Smakar som man kan förvänta sig, fast med mycket mindre socker.

Eldorado Tropisk
AKA: T-must
Smakar som tropisk läsk ska, fast med mindre socker. Rätt harmlös.

SURPRISE


G-MUST
Gudabrygd. Man blandar T-must, Space-must och CIA-must. Det blir världens giftgrönaste vätska som smakar ljuvligare än ett morgonknull känns. Redaktionen är addicted. Vi kallar den, ibland, lite skämtsamt för Grön-must och Grod-must. Med G-must i kroppen behöver man inte tvätta snoppen, BEGRIPS!?

Läsarnas reaktioner
Grillbritt
Eldorado Banan och Chocklad
Grön/lime/gul färg. Smakar Banana skids. Under en "bästa groggvirketävling" utsågs den till vinnare- Sju personer dog under tävlingens gång.

LG2S
Det är faktiskt Premier som har gjort denna läsk, och den är livsfarligt vidrig faktiskt.