ZTV


"Cool kanal" ska någon ha sagt. Dregen antagligen. Men alla vet att han är känd för att ljuga skiten ur små ynglingar där han ligger och chillar i Hängmattan.
LG2S säger att till och med ett så fånigt påfund som Windows XP är roligare än Ztv.
"34% kul i jämförelse" muttrar Seb och somnar om.

Ztv´s ägs av Viasat som har sin tronsal i Münchenbryggeriet. "ÖL! WÖOOO!" sa Viasats VD som valde att ha påse på huvudet när han träffade LG2S för en intervju. Mer sa han inte, eftersom det var en plastpåse. Vi släpade bort honom till en bunker där vi gömde stackaren.

Åter till Ztv. Skapades 1991 och LG2S firade 14-årsjubileum med god mat och vänner. Det blev ett väldans ståhej och allt slutade i ond mat och ovänner.
Ztv var inte independent från början utan ett program på TV4 men 92 blev det "andra bullar". LG2S firade självständiga Ztv´s 13-årsjubileum utan varken mat eller vänner.

Ztv sänder allt från svensk populärmusik till utländsk populärmusik. Dessutom lite tuffa filmer från både Sverige och utlandet. En och annan tv-serie med häxor och troll har man kunnat skymta efter dygn av tittande.

Kanalens målgrupp är människor mellan 15 och 35. Så ni med 36 och 14 år på nacken kan ju slänga er i någon slags kräm. Ni är inte välkomna där!