Arlanda


Det finaste Sverige har att erbjuda, förutom Silvia. Arlanda är Sveriges största och finaste flygplats. Det är hit du bör ta dig om du vill slösa massor med pengar och röra dig skitsnabbt över världen.
Arlanda består av Sky City, och dess förorter/terminaler. Sky City är en hel stad byggd mitt i Arlanda, allt är skitdyrt och det är fint, men inte alls värt det.
När du är i Sky City så skall du klara ta dig genom hela banan till Första Bossen/Incheckningen.

Hela incheckningsproceduren är skitrolig, det är därför dom har lagt den först.

Tips
För att spexa till det lite kan du göra som jag, ta med dig ett stort vinklat järnrör och ha det lite nonchalant över axeln. Sen i incheckningen så drar du fram 2 krokar; lagom stora att döda små människor med.

Om du har lite suspekt bagage så får du komma till specialbanan/udda bagage incheckningen. Där sitter en liten Falck-vakt och ser helt vilse ut och blir skitglad när det kommer lite udda bagage som han får sätta klisterlappar på.

Efter specialbanan (om du var bra nog att ta dig dit) så skall du till Säkerhetskontrollen. Det är en lätt bana, lägg allt du äger i en korg eller tre, se på när dom får cancer i en maskin. Gå genom en metalldetektor och kolla om du har några vapen. Om du har vapen går du åt vänster och ser en fjantvakt vifta med en liten metalldetektor, om du inte har vapen går du till höger och glider in på en ny bana.
(Kom ihåg, att allt av metall är vapen, LG2S förespråkar alltid: TANDBORSTKNIV!)

Nästa bana är Taxfree:n, det är nu du skall bekämpa tre timmars tristess utan att konsumera. Om du inte kan koden för att låsa upp supersofta bonusbanan (loungerna, endast för första klass flyers) så är det dags för dig att ge dig på den SISTA BOSSEN: Flygplanet! Du kan bara se på, när terroristerna kapar planet. Men om detta sker betalar SAS omedelbart ut pengar till dina anhöriga.

En komisk anekdot:
Jag skulle under en hel dag räkna negrer och trodde jag vid det här laget skulle ha sett cirka 100, men jag har bara sett tre.
(Nu två timmar senare, sitter i loungen och uppdaterar artikeln, fortfarande tre.)

En annan komisk anekdot:
Jag hade magsjuka och drömde att jag skulle till Arlanda från Skavsta. Taxichaffisen avböjde då han inte körde till bögflygplatser.


Om man vimsar omkring nere i katakomberna nere under Terminal 3 så kan det komma en glad Securitas-vakt och plocka bort en. Där får man tydligen verkligen inte vara och han får äntligen nåt att göra. Då kan man istället glida iväg till en nattöppen bar som de GÖMT under nån annan terminal och dricka sprit och fundera på att ligga med nån av tanterna som stöter på en. Baren är rätt kass, men tanterna kan vara roliga att snacka med. Att hänga på Arlanda en helnatt är känt som ett av världens tyngsta straff och jag har fått det i ansiktet genom att begå ett av världens tyngsta brott - missa sista flyget hem. Sjukt kasst. Från Arlanda går det SNORBILLIGA flyg till halva världen. Tveksamt om det är smart att ta de dock då det kommer att kosta halva din kompiskrets och hela din familj att få HEM dig igen. Till typ Paris, Milano, Rom, Berlin, massa snygga öar etc. går det flyg för runt 199 spänn!!! Hemresa går lätt loss på 6000 spänn. Sjukt sunkigt. Man står och skall betala och har gått på det liksom, när man börjar fundra på om att dö svältdöden på en bakgata i Bagdad verkligen är så nice. Det är det nog inte, och så tar man istället ett inrikes jävla tramsflyg för 300 spänn och åker till där folk är lugna med att man förvarar sig och äter deras mat.