Självmord


"Vadå är du feg eller?"
//Curt Cobain

När det inte finns någon som helst utväg kvar. Eller när någon slinka du träffade för två veckor sedan har lämnat dig för Fabio... eller när posten är sen. Då är det tid att visa lite kurage. Tid att ställa sig upp och med hög och bestämd röst ryta "Jag vill inte leva!"

LG2S sätt att sluta leva på:

Om du blivit dömd för pedofili
Klättra ner i en skorsten med tomtedräkt på ett dagis.
Jupp. Du lär garanterat fastna och framstå som någon slags idiot. Och barnen kommer att ha trauma för livet. Hähä de små kräken.

Om du blivit dumpad
Gå hem till din föredetta när personen inte är hemma. Samla ihop alla hennes gosedjur eller alla hans pornomags och lägg dem på en hög på köksgolvet. Ät. Sluta inte.

Om du dissar monarkin
Döda kungen. Egentligen är det mord, utan "själv". Men tänk vad kul. Lycka till!

Om du förlorat alla dina tillgångar på trav
Smyg in i stallet. Ställ dig på knä under en häst. Sug för allt du är värd. Bit sedan ordentligt hårt.

Misslyckad luffare
Får du aldrig lift? Bor du hemma hos mamma? Kan du inte skämta om spädbarn? Gör då såhär: Kom hem till oss i Fuck World. Ta en kaffe. Säg adjö och gå upp på taket. Hoppa. Vi blir fett kända.

Om pappa slår dig
Smyg in på hans rum. Skär av honom kuken och kväv dig med den.När du tar självmord (eller begår livet av dig som det heter ibland) så sägs det att ens liv fladdrar/flimrar/flummar förbi framför ens ögon och man ångrar sig. Undrar just varför. Vi skulle aldrig ångra oss. Vi hatar livet och väntar bara på att få mod nog att använda oss av samtliga metoder på samma gång.

Nä nu jävlar får det vara nog!!

Vi inbjuder härmed till gruppsjälvmord (eller gruppiz som vi vill kalla det) den 6:e juni 2006. Alla är bjudna att delta på järntorget i Göteborg.
Dresscode: Snara och ravebyxor.