Förhållanden


"Det kräver erfarenhet", som Milq sa...nyss. Seb håller inte med.

Fas 1 - Första anblicken (Det mörka hotet)
Du ser henne/honom och så tycker du att hon/han har ett fint ansikte/hund. Kanske pirrar det till lite i magen. Ingen fara. Det är säkert bara den där chili con carnen du åt igår (alla åt det igår)
Du tar mod till och går vidare till fas 2.

Fas 2 - Kontakt (Klonerna anfaller)
Det här är början på slutet. Det är nu allt börjar bli jobbigt. Du måste verka vara någon som hon/han vill att du ska vara, fast att du inte har någon aning om vad det är. Du svettas, du stammar, du skriker kanske "KOMMER DÖÖÖÖ!! KOMMER DÖÖÖÖÖ!!!1" (i så fall, återgå till fas 1 med en annan tjej)
Men om du tar dig samman så kan du ju alltid bara slappna av och bara snacka med henne/honom. Framförallt är det bra om du lämnar förväntningarna hemma.

Fas 3 - Det börjar likna kärlek bannemig (Revenge of the Sith)
Här har vi ingen aning om vad som händer (Filmen har inte kommit ut än). Men vid det här laget brukar det gå av sig själv antar jag. Detta är höjdpunkten av ett förhållande. Nu är det nytt och hett.
OBS: GIFT ER INTE NU!

Fas 4 - Tillsammans (The movie)
Jakten är över. Du har fällt ditt byte och det är inte lika roligt längre. Men om du verkligen gjorde rätt på fas 1,2 och 3 så brukar det kompenseras med a whole lot of love. Men LG2S kan försäkra dig om att det finns positiva saker med att vara "tillsammans".
Du kan gå på krogen och känna att du alltid har någon att pulla när du kommer hem. MEN du får inte gå på krogen för att han/hon vill att du stannar hemma och masserar hans/hennes fötter.
Så som du ser är det både svart, vitt och grisrosa.
Som tur är tar alla förhållanden slut.

Fas 5 - Slutet (Rymdimperiet slår en liten katt)
Allt går som på räls och det är skittråkigt. För att krydda tillvaron kan du alltINSERT INTO `lg2s` VALUES (',

Bråka, om vad som helst
Populärt trick som finns i ett hem nära dig. Se till att hitta fel hos din partner även om de inte finns.

Vara otrogen
Det är roligt och väldigt förbjudet. Men rekommenderas bara för den som går in för att såra sin respektive ordentligt mycket eller leva i en stor fet lögn resten av förhållandet.

Avancera erat sexliv
LG2S rekommenderar tidelag och maskerader. Bajsa på varandra, bjud in elevrådet på orgier eller gör allt på samma gång. Brukar sluta med ond bråd död eftersom alla gränser går där.

Hänga med polarna/väninnorna mer och mer
Även detta roligt och det ser till att krossa ert förhållande på ett diskret men effektivt sätt.

Döda subban/gubbjäveln
Det överlägset bästa tricket. Tyvärr olagligt.

Gör slut
Kan kombineras med ovanstående.

Gift dig
(Kommentar anses inte nödvändig)

Fas 6 - Efterdyningarna (Gäddans återkomst)
Det finns två sätt att hantera läget. Antingen börjar du hata henne/honom (populärt) eller så accepterar du att ni hade det ganska trevligt ett tag men det funkade inte bara. Väljer du alternativ nummer två så kan ni fortsätta som vänner eller bara återgå till den tillvaro som fanns innan fas 1.


Testa dig själv: Hur många kan du(!) vara tillsammans med innan du tröttnar?

Kombinera inte barn med förhållanden. Då går det så här.