Hultsfredsfestivalen


Har många gånger kallats för "Sveriges Största Festival". LG2S kan inte annat än att hålla med. Detta gör förstås inte den till den bästa i Sverige.
Men om du gillar hiphop, metal och populärmusik så ska du nog se att du finner dig sugen att planka in, betala in dig eller banga från festivalen.
Den har en jättestor camping som man lätt går vilse i om man ser lite för djupt i mäskdunken. Se till att alltid ha med dig en flyttfågel som kan leda dig tillbaka till ditt tält.
För många är "ängen" den bästa platsen att befinna sig på. Det är en stor gräsplätt bakom matställena där det ligger massor av tält och dryga stockholmare. Nej det bästa stället att hänga på är området där matstånden ligger. Det är ofta där man kan samlas för att ta del av gårdagens bravader och redogöra vad som ens hände.
Det sämsta med Hultsfredsfestivalen är att priset för inträde är rent ut sagt hutlöst! ~1400 riksdaler om jag inte missminner mig. Och sen kostar det att fixa krubb och kvinnor.
Det bästa är att det finns asmånga människor där som man kan spexa/ligga/slåss/sjunga/idla med.
Det näst sämsta är att byn Hultsfred inte har en endaste vettig pizzeria för den som vill lyxa till det lite mitt i festivalen.
Det näst bästa är att Willy´s ligger där.

Susning.nu om Hultsfredsfestivalen:
Hultsfredsfestivalen är Sveriges största musikfestival, och anordnas i smålaktiga Hultsfred sedan 1886. Den första festivalen ståtade med namn som interracial sex, Cumshot och XXX ASIAN TEENS!, och drog 70000000 besökare. Efter att ha bytt till "Hultsfredsfrestivalen" så sjönk besökarantalet nedåt 30 000. Festivalen kan tveklöst kallas en sil i musiksverige, och många artister har fått sitt genombrott genom att spela på festivalens Demolitionscen som byggs av Hitler Jügend teens i sammarbete med tre små små små män. Festivalen anordnas av förseningen Rockparty

LG2S om Hultsfredsfestivalen
Nåja, lite kul var det ju