Dagbok


Sluten dagbok
Den du skriver bara för dig själv. Kanske vill du ventilera dig lite genom att få ut känslor på papper. Eller så kanske... jaa det är väl bara därför.
Brukar hamna i små böcker, som lätt kan läsas av diverse syskon, vänner, partners, föräldrar och ledare. LG2S uppmanar alla att ventilera sig på stentavlor som med jämna mellanrum grävs ner i skogen.

Öppen dagbok
För den som vill dela sina känslor med världen/utvald skara. Blir tyvärr ofta ett verktyg för människor som fiskar ömkan och bekräftelse. Men självklart finns undantagen (i sjön till exempel).
Hamnar ofta på internetcommunitys för människor som anser livet vara lite svårare än det egentligen behöver vara. LG2S uppmanar alla att visa sina känslor i dessa dagböcker genom endast länkar till våra artiklar. Vi har mer känslor än någon kan ana.

Mellanöppen dagbok
Finns inte. Allt är svart och vitt. Det kan vi försäkra er om. LG2S uppmanar er till enkelspårigt tänkande.

Luffbok
En loggbok i form av en liten liten liten svart bok som du har med dig på luffen. På så sätt bevarar du dina erfarenheter till eftervärlden eller/och kan uppleva nostalgi under mörka vinterkvällar. LG2S uppmanar alla till självtukt.

Minnet
Det är här du samlar alla häftiga saker och känslor för att sedan bygga om dem till häftiga anekdoter. LG2S uppmanar alla.