Kropp mot kropp


Vi vet att det går att ta något öga mot öga. Vi vet också att det går att göra saker mun mot mun. Vi kan också gå hand i hand. Och stå rygg mot rygg. Men typ där tar det slut på etablerade kropp-mot-kropp-aktiviteter och vi har så himla mycket mer kropp att laborera med, så här kommer förslag på fler kroppsdelar och vad vi kan göra med dem:

- Öra mot öra. Det här är något många av oss gör dagligen när vi pratar i telefon. Telefonen låter oss ignorera långa avstånd, vilket innebär att öronen är så gott som tryckta mot varandra.

- Röv mot röv. Röv mot röv är ett starkt drag två personer kan göra när de försöker få någon att förlora i Burträsk Burträsk. Eller bara ändå.

- Knä mot knä. Det här går att göra om två eller fler personer vill skåla men saknar vanliga grejer att skåla med. Då fungerar knäskålarna jättebra att skåla med.

- Tand mot tand. Det här är något som bara lugna och sansade personer borde hålla på med, för om personerna inte är lugna och sansade kan det hända att en tandflisa eller en tandprotes lossnar och det är inte så kul.

- Hjärna till hjärna. Det är typ vad som händer när människor skriver till varandra. Det skulle även kunna vara en del av det Vulcanerna sysslar med, men där rör det sig mer om medventatnde till medventande, och medvetandet är ingen kroppsdel så det räknas inte i den här listan.

Det finns såklart många fler kroppsdelar (jag är biolog, jag har källor), så det är bara att laborera loss i olika kropp-mot-kropp-aktiviteter. Se bara till att vara lagom försiktiga och att ni har samtycke sinsemellan.

Hjäkliga Hälsingar,
Trollet