Wallpaper Alliance


Alla tänker vi på Woodpjucks (- Dalarnas bästa partyband) nästan hela året. Resten av tiden tänker vi på Harry Boy - Sveriges svar på Rudolf The Reindeer.
Tänk om man kunde tänka på två saker samtidigt? Det kan man faktiskt - om man använder LG2S patenterad kombinerade wallpaperlösning.

Eftersom internationella wallpaperdagen ((15e november) dagen då vi alla byter wallpaper till Harry Boy eller Woodpjucks) firar 40 år i rampljuset så släpper LG2S sina fett osläppta wallpaperlifehaxxx. Nu kan du äntligen älska två saker samtidigt.
LG2S har länge föreslagit att du ska använda dark-mode (Woodpjucks) eller light-mode (Horry Borr) som skrivbordstapet.
Men aldrig förut har vi föreslagit någonting helt annat. Förutom idag och alla dagar som kommer efter idag (t.ex. ditt personliga “idag” när du läser artikeln).
Kolla här! Nu kan du stirra på The Spexy, men samtidigt snegla på Harry Boy. Lite som att vara otrogen men du hamnar inte på gatan och samhället fördömer dig inte.

Och titta här! Woodpjucks är spöken! Halloween edition! Buuuu! Har ni tänkt på att The Spexy är lite som Ginger Spice. Det är Woodpjuxen alla vill vara och identiferar sig med. Clown är Slipknots svar på The Spexy. Men åter till ämnet.


Vi har en till överaskning iome 40-årsjubileumet. Med den senaste AI-tekniken har vi lyckats skala upp våra Wallpapers så att de passar dagens massiva mobilskärmar. Som Slusk en gång sa: “AI ser allt som det egentligen är”:
Borry Boy! Från cartoon till verklig.
Om hästar var gjorda av kött skulle de se ut sådär.

Sugen på lite partyrock från den kosmiska avgrunden? Lyssna på WcouPjuckh!

Från cartoon till verklighet. Om Woodpjucks var gjorda av kött skulle de se ut såhär. The Spexy har bytt namn till Fool Mleedd, och det håller vi med om.MVH: Tricken-gänget