Lagligt knark


Det få vet (men många tror, det är något i luften, alla kan känna det i sina ben, det viskas på ölcaféer) är att man kan helt lagligt injicera knarkabis i kroppen. Det olagliga, om man läser lagboken rätt, är att knarkabiset passerar genom huden. Men som guds eget lilla lifehack så har faktiskt kroppen en öppning som man kan fuska in knarkabis i sig utan att pappa polisen kan röra dig.
Röret heter urinröret, ett rör som Gud placerat längst ut på penus, istället för längs bak på hälen som är mer logiskt. Tänk dig själv. Du sitter på bio. Du blir kissenödig. Istället för att krångla fram snippan och kissa i popcornbunken så kan du bara låta härligheten rinna ut i skon. Genialt!
Problemet med att injicera knarkabis i urinröret är att du måste göra det var sjätte timme. Annars går du sönder. Då tänker ni, det här låter fruktansvärt, jag vill aldrig någonsin någonsin göra något ens i närheten av det här. Låt oss dock måla upp följande scenario.
Du sitter på möte med de andra finansvalparna och ni bestämmer nästa siffra som ska vara annorlunda från hur den var igår. Ni skrattar åt ett skämt om att dricka nubbe på midsommar. Plötsligt rycker det i knarkabis-röret. Det är röret mellan dina ben. Röret behöver mat. Du harklar dig och reser dig upp. Går tyst ut ur rummet och sätter dig på shotta.
Nu gäller det att du inte blir rädd. För det kan verkligen kännas och se onaturligt ut. Knarkabiset skapar en ny pungkula där du innan hade pojkslida. Det är här du måste tänka positivt. Tänk på hur du återvänder till konferansen med höfterna framskjutna. Tänk på hur de andra ungkarlarna avundsjukt synar den bula under din gylf. Knarkabiset ger illusionen av att ditt kön vuxit tusenfalt. Du får priset Employer of the year. "Vår chef är en god och fin människa", lyder de anställdas glada budskap.
Anledning 2 till att du måste ta knarkabis: Du kan få för dig att det finns magiska krafter. Fake it 'til you make it. Det är så du etablerar dig som alfahanne i flocken av unga hungriga män. "Jag kan trolla fram en pinne ur luften!" säger du och eftersom du tror på det så tror de. Man kan säga vad som helst, och med tillräckligt med självförtroende och inlevelse, så tror folk dig. Testa!
Och här trodde du när du började läsa artikeln, att det inte skulle finnas några underbara effekter av knarkabis. Du tänkte "ojoj injicera knarkabis i urinröret det här är ingen ofruktansvärd berättelse." Men titta, du får bula och alla pojkarna dunkar dig i ryggen. Du blir sångaren i Lordi. Den tuffaste pojken. Hard cock bralleskruda!