Guerillaarbete


Har ni hört talas om tidsstöld? Det är när man stjäl tid från företaget genom att inte arbeta under arbetstid. Detta är genialt! Alla borde ägna sig åt tidstöld. Dock är det många som slösar bort sin tidstöld på prokrastinering. När du kan uppfylla dina drömmar! *gör en yvig gest*
Om du är en nyfiken och kreativ människa som säger till dig själv “jag önskar att jag kunde skriva den där boken men jag är alltid så trött när jag kommer hem.” då är det här artikeln för dig! Om du alltid är trött efter jobbet, var kreativ under jobbet. Dra fram din påbörjade roman i webbläsaren och börja knappra. Koda det där gränsnittet till din affärsidé som du vill komma igång med. Kanske bara planera inför nästa filminspelning så du slipper göra det när du är trött på kvällen. Vår förra bok Luffarens Guide 2ill Sverige blev till nästan enbart genom guerilla-arbete.
Varje guerilla är olika. Vissa kanske arbetar ostörda och kan klippa sin senaste amatörporrfilm utan problem. Andra kanske har en boss som sneglar över nacken. Då får man vara lite mer diskret och skriva porrnoveller istället, eller kanske koda ett knullspel. Den tredje kanske inte ens har tillgång till en dator på sitt jobb så man får anteckna snuskiga stödord på mobilen. Det viktiga är att du vinner på din tid.


Denna artikel är en del av LG2S väntar på X-mas 2021, våran recenserade och kritiserade julkalender från ett år som nästan alla minns.