Smutslösning


Säg att du tuggar ett tuggummi. Till slut tar ju till och med smaken slut, eller hur?!? Visst var det en bra spaning!?! Heja mig!!!

Föreställ dig att du är out of your mind längst uppe i ett extremt högt fågeltorn. Långt över de långa tallarna. The tall talls.
Du tänder en cigg. Vem fan ska döma dig? Your on top of the world baby. Eller darling, som tjejerna säger.
Plötsligt tar ciggaretten slut. Den har liksom brunnit hela vägen till botten.
De finns inga fimpkorgar på toppen av världen. Och du tänkte stanna kvar ett tag. Men du vill inte skräpa ner, det är sånt som djur ägnar sig åt. Du är inte djur. Du är on top of the world darling.

Plötsligt dyker en drönare upp. What the fuck? Du konstaterar att det måste vara Baah Baah som skickat en plåtängel din väg. Strunt i den!
Du har värre problem. Du har en fimp i din hand. Fimp är det smutsigaste smutset. Om du inte gör dig av med den kvickt kommer du smaka nikotinfarbror för resten av ditt liv.
Men det blåser. Du kan inte lägga ifrån dig fimpen. Du är inget djur.

Du funderar på saken över ett tuggegum som visar sig vara ditt näst sista tuggegum. Du ger det andra till Finn och VIPS! har du byggt en stabil smutslösning. Lägg fimpen i tuggegumpaketet.

Scenario 2: En vecka senare. DU promenerar genom skogen på väg till dina vänner för en glad omgång brädspel och råttmus. Du är så taggad att du röker en cigg på vägen. Den tar slut. Stoppa fimpen i fickan eller? Du tar fram ett tuggegum medan du funderar på lämplig SMUTSLÖSNING. Ser-man-på!? - bara sista gummegummet kvar. IT KEEEPS HAPPENING.

Ja det var väl alla smutslösningar?

NEEEEJ FÖRFAN. ALLA SMUTSLÖSNINGAR HAR INTE ENS UPPFUNNETS ÄN.
Det är din uppgift, som skattebetalare, att uppfinna smutslösningar.
Alla vuxna rymdapor uppfinner smutslösningar för att kunna stå ut med verklighet och vardag. Till exempel häller vi champagnen i vasken och fimpar snusen i kaffekoppen.

När du har picknick: har du tänkt på att björnar älskar att käka upp ditt gamla överblivna fika. Göm det i en smutslösning så slipper vi bli attackerad varannan dag av fikasugna smörgåsBjörnar. Tagga smutset med spritpenna. Skriv att det är smuts.


Denna artikel är en del av LG2S väntar på X-mas 2021, våran recenserade och kritiserade julkalender från ett år som nästan alla minns.