kamelFodral


lökPulver, snedTänkt, förFalskad, ja vad roligt livet hade kunnat se ut om vi använde vanligt sunt och bondigt förnuft. Nu är det som vanligt inte så och lg2sForskarlag har druckit julMusten så dom är inte intresserade av något annat än att dansa en naken julKula. *hick*

kamelFodral, eller på engelska camelCase, betyder att du skiljer på ihopskrivna ord med hjälp av VERSALER! !! !! !!!!
Åsa-Nisse skulle alltså vara åsaNisse och tjyvTorparn ska vi inte ens nämna (men vi gör det ändå). rumpsteksMassakern, analFapet, björnLuvan och elefantMän (trädgårdsElefantMän), ja det finns alla möjliga tänkbara ord - det gäller bara att tänka fram dom.

Krösus Sork fortsätter vara Krösus Sork eftersom orden Krösus och Sork inte sitter ihop varesig före eller efter reformen. Detsamma gäller lars Winnerbäck och lars Lagerbäck men inte alla namn.
hansOlof och "jockeMedKniven", med flera, kommer behöva se över sina namnteckningar. Kanske blir deras gamla autografer värda hur mycket som helst!?!?!
Hans-Olof - gammal autograf - tillverkas inte länge - utropspris 100 $pänn *💵*.

Det här är ju extra bra i svenska språket eftersom vi sätter ihop ord; xMas, hokusPokusEnergi, sriRacha (den tuffa tuppen), fransBrödBulle och grisTinaSaltinFörpackning. Det blir väldigt svårt att läsa så långa ord. Fråga dysLektiker, dom är trevliga. Eller fråga en amerikan, dom fattar knappt vad du säger. "Waudau frauga maye eun frooga" svarar dom, på danska, och ser ut som att dom skulle tända lampan men startade fläkten istället.


Allt det här kan bli sanning om vi börjar tänka smart, snart!
No surrender,
eller som ringoMcCartney sa: Imagine all the people.

*🕯️*

Slutligen vill jag önska dig lycka till, från djupet av mitt ❤️.
Allt kommer att bli bra.
Det finns must om du vill ha?


Denna artikel är en del av LG2S väntar på X-mas 2021, våran recenserade och kritiserade julkalender från ett år som nästan alla minns.