Släp


Luffarna på LG2S har olika skillz. soffy bestämmer och styr över oss andra. ljumne kan slakta en hel gris på bara fyra timmar. 20 kan chilla. slusk kan orsaka ofattbar skada. 2 kan köra släp.

Att köra med släp är läskigt i några timmar och sedan börjar man vänja sig. Man vänjer sig lagom till att man måste in på en bensinmack eller navigera en tätort. Sen vänjer man sig vid det efter några timmar och lagom till det är det dags för sista bossen. Nämligen BACKA MED SLÄP! Det enda sättet att lära sig backa med släp är att göra fel om och om igen tills man börjar fatta hur det hänger ihop. Det är en sån där sak som är svår att internetta sig till hur man ska göra, utan man lär praktisera det. Minst tre rosenbuskar och fyra staket går i graven innan just DU lärt dig.

På motorvägen ligger man och puttrar i 80-90. Det softa är att man aldrig behöver ägna sig åt omkörningar. Det dryga är alla Teslas, Audis och BMWs vars enda sätt att känna sig levande är att göra sistasekundenomkörningar. Men det är en bra övning på att acceptera döden. Man ser en Volvo SUV komma körandes precis innan det blir enfiligt. Man blundar och välkomnar Nirvana.

Olika släp
Släpvagn: Det är en släpvagn.
Hästsläp: Flytta på en helt egen häst! Fungerar skitbra som flyttsläp.
Husvagn: Ditt släp är även ett hus.


Denna artikel är en del av LG2S väntar på X-mas 2021, våran recenserade och kritiserade julkalender från ett år som nästan alla minns.