Knarksensation


.. som Smaksensation

men spliff!

gör då såhär:

mecka ditt allra svagaste meck. vi snackar några procent narkotika (gärna rävhaschet från asfalten i sundsvall), resten tobak.

gör ett lillmeck vid sidan om men nu är det omvända proportioner som gäller. några procent tobak, RESTEN FINGRÄS och LYXHARTS från kontinenten!!

meckla ut svagmecket på jointpapperet. gräv en liten grop i mitten nånstans och släng dit lillmecket. snurra sen ihop härligheten och njut av friheten att vara fri! den tar man för given ibland.

HURRA!
Nu blir det knarksensation.
Bjud in kollegor, svärmödrar, vänner och vigilanter på "efterfest". Säg att dom måste komma NU! Du har inte tid att vänta.
"annars bjuder jag väl nån annan" är ditt svar på tal.

När kollegor, svärmödrar, vänner och vigilanter är samlade bjuder du in dom till "köket" för att göra en "ful grej" under "fläkten".
Det är haschdags mina vänner!!!, förklarar du upphetsat.

Skicka jointen laget runt.

Wojojojojojoj vad har du nu ställt till med?
En av dina gäster är jättehööög medan dom andra säger ord såsom "knarkflopp" och "jag har varit med om värre". Den som av slump rökte det giftiga lillmecket i mitten utsattes för en zå kallad Knarksensation!. Nu behöver hon hjälp, men hon kan inte prata, för tiden står still, och allting hänger ihop, och så vidare.

Vad som händer sen är upp till dig själv att ta reda på, men en sak är säker: du kommer att kallas fransoa och labben.

Bäst tänkbara är om DU SJÄLV får busblosset. Tänk att vara däckad plakat med nyktra vigilanter, vänner, svärmödrar och kolleger som muttrar och dricker ljummen folköl från GDG. Its all love, baby baby. Hemma hos dig själv. Efter att ha insisterat på att samla något så riskabelt som svärmödrar och vigilanter på samma fest. Samt bett dom sova över. Ja herre, vilken KNARKSENSATION! Men du kan inte prata och behöver hjälp men ingen vet att du föll i din egen grop.

Kommer du ihåg labben? Det kommer du att kallas.