Skattetricket


Är du trött på att dina skattepengar går till snuten och Göran Perssons nya guldklocka? LG2S har i åratal "undsluppit" skatt genom att låta bli att betala den. Men nu har skattmasen börjar flåsa oss i hälarna. Vi är dock alltid ett steg före. Vill du bli som oss och håva in miljoner på skatt? Gör då såhär:

Gör en kickstarter. Säg att du ska samla ditt humorgäng på nytt och göra en ny säsong av din roliga serie. Det kommer nya scener där ni sitter i leran på Arvikafestivalen och snusar spritpåsar. En cameo av 20 som blivit prost och lagt sina syndiga dagar bakom sig. Roliga extrascener där Slusk tar en joppe på maten.

Hursom, nu har du en kickstarter. Börja sprida på alla sociala medier? Nej nej. Denna kickstarter är bara till för dig. Projektet kommer inte att se dagens ljus. Kanske skänker Anaconda eller Vilya en slant som vanligt, men det är småpengar.

Nu börjar det likna något. Du börjar ösa ner tusenlappar i ditt egna kickstarterprojekt. Tror inte ni att kickstarterpengar är skattefria? Jomen det lär de vara. Så du tvättar pengarna via Kickstarter.

"Jaha", tänker du nu, "men då går ju några procent till Kickstarter the företag istället. Det är ju precis som skatt fast du betalar till ett enda företag i amerikat."

Ja men på det här sättet så vet vi var våra pengar går någonstans. Skatt går ju till någon skola i Tingsryd eller en väglagning i Sofiero. Det är omöjligt att veta var skatt hamnar, om man inte använder kickstartermetoden. Då hamnar det hos Kickstarter. Tryggt.

Börja tjäna tusenlappar idag!

NYTT TRICK!

Om du har företag. Då kan du köpa svindyra mac pro-datorer för hundra tusen. Sen får du dra av momsen på skatten 25%. Sen sekunden du får hem din mac pro på posten så säljer du den oanvänd för nypris på blocket. Begagnade saker är skattefria, det har skatteverket sagt till mig. Allt du betalar med är massor av arbetstid där du måste skicka in och skicka ut tunga mac pros. Så du betalar med arbete och får pengar i utbyte. Genialt!