Fulkult


Året var 2020 då Urkultfestivalen, luffarnas nyår, riskerades ställas in. LG2S ville inte veta av dumheterna utan arrangerade i samma sekund Fulkult. Från tisdagen den 28e julio till fredagen den 31a skrattades, mystes och flamsades det för fulla muggar på niporna i Näsåker. "Väldigt lyckat" skriver Fulkults styrelse i ett instagraminlägg.

Med mycket möda och inget besvär lyckades LG2S arrangera världens i särklass enda festival. Med sina fem besökare/arbetare (pungkultare) lyckades hela redaktionen fylla alla viktiga roller som är ett måste varje år. Det var någon som blev innerlig och stirrade på älven. Någon somnade ute i forsen och fick hämtas med helikopter. Någon skämtade om att mördarbacken var brant. Någon klagade på att eldnatten var bättre förr. Slutligen fanns någon på plats som kunde slänga käft med Lasse efter några glas whiskey.

Tack vare våra sponsorer Bangalore Ganesh Beedies, Pepsi och Öl blev festen ett faktum och alla fem besökarna hade the time of their life. Vi kommer garanterat att fortsätta arra Fulkult två gånger per år. Nästa Fulkult ser ut att bli av runt julafton 2020. Då åker vi till Näsåker och bor i stuga. Ta med stjärtlappen så tar vi niporna med storm. Speciellt mördarbacken som är JÄTTEbrant.