Bra drömmande


Välkommen till LG2S hittills mest ambitiösa artikel. Grejen med den här artikeln är att det inte än är bestämt vad den ska handla om. Jag får heller inte sudda något jag skriver och bara skriva det som kommer upp i hjärnan först. Jag formar artikeln medan jag skriver den. När man skriver upprepningar och fel ord så önskar man så innerligt att man fick sudda men det får man alltså inte. Så ja välkommen till världens finaste, stoltastte och argaste artikel. Fan nu måste jag göra den arg också. Fan ta EU! Och vad hände med korvkioskarna! Nu är det bara thaimat och det är ju gott men vafan jag vill ha vurre! Sådär då har man varit onödigt arg också.

Ja som sagt vi kommer att avgöra vad den här artikeln handlar om strax. För några veckor sedan drömde jag att jag var på urkult. Inatt drömde jag att jag var på nästa års urkult och i drömmen mindes jag att jag var tvärsäker på att jag varit på urkult i år redan. Så jag mindes en dröm i drömmen, som ett minne. Har jag börjat skapa ett cinematic universe i min brainsa? I min brainzah!? (Plus att jag var på urkult för någon vecka sedan irl också. trippel flippel) Nu när det aldrig mer kommer att skapas några filmer för att pengatjänarna inte får skyffla in folk i biografer längre (ni vet kanske varför) så är det kanske dags att vi skapar egna filmer. Välkommen till LG2S guide till bra drömmande! Där satt den!

Ok det viktiga med att drömma mycket är att ha många känslor. Känslor får man på många sätt men framförallt inte genom att förneka dem. Prata om dina känslor med dina vänner och fiender. Och inte på fyllan utan så du känner dem 100% rakt in i hjärteroten. En drömlös hjärna är nice också men nu är det drömmar vi skriver om här. Vältra dig i magic mushrooms eller vad det nu är kidsen käkar till lunch nu för tiden. Penetrera frontalloben med zå kallad borr. Nej det är ju lobotomering. Gör tvärtom. Gå runt med hjälm jämt. Hua nu önskar man att man fick sudda bokstäver på internet.

Man drömmer mycket på morgonakvisten. Så ligg vaken extra länge på natten och vrid och vänd på dig. Låt sedan sömnen ta dig vid 5-snåret och snarka fram till 10. Har du ett jobb? Säg upp dig! Kommer säkert leda till mycket dröm-material. Men du behöver iallafall förmiddagarna öppna för morgondrömmande.

Prata om dina drömmar så du minns dem. Det brukar lucid dreamingfolket också säga. Att man ska realisera sina drömmar så de stannar i minnet. Välkommen till LG2S artikel om lucid dreaming in the sky with diamonds.

Läs bra filmmanus jättemycket innan du sover. Så att du drömmer bra filmer. Jag hade glömt att det här skulle handla om att drömma coola filmer. Den här artikeln känns som ett stort misstag plus att den börjar bli lång.

Sista tipset, googla hur man gör!