Lycka


När man var liten så trodde man att man skulle sluta vara glad runt 30. Då var det bara att dö. Sen när man var 20 tänkte man att vid 40, då är det bara att dö för man är död på insidan då. Sen vid 30 så börjar man noja för 50 av samma anledning. Men nu har det visat sig att ingen över 50 är lycklig. Men inte heller någon under 50. Det man kan sikta på är korta stötar av glädje. Hur får man då tag i dessa. Vi frågade våra reportrar, vår källa till visdom.

"Knark!", ropade den första från sin madrass på golvet.
"Folkrace!" skrek en annan som just hade fått reda på om folkrace.
"Dyr elektronik och märkeskläder!", skrek den första igen. "Fubu! Osiris skor! Fila-hoodies! En Santa Cruz-bräda" fortsatte han.

Så om man lyckas kombinera
1. Knark
2. Folkrace
3. Dyr elektronik/märkeskläder eller brädor från Santa Cruz.
Då kommer du ha en konstant ström av något som liknar lycka.

Folkrace är väl det som är enklast att hela tiden få i sig. Du kan bara sitta i en folkracebil hela ditt liv och köra ett race på 40 000 varv. Knark också rätt enkelt att få i sig hela tiden. Dock har väldigt många testat att ta knark hela dagarn och det fungerar bara i begränsade perioder. Så kombinera knark och ett konstant körande av folkrace så kommer du bli rätt lycklig. Nu när jag skriver det här så börjar jag nästan känna att svindyra skate-kläder och brädor kanske inte hör hemma på listan. Vi byter ut den mot att sprinkla livets frön i kussimurran, eller suga i sig livets frön ur någons snorry.

Vi summerar. Hitta någon vacker person. På insidan eller utsidan. Sätt personen i en folkracebil. Fyll bilen med knark och kör iväg. Sluta aldrig kör. Varva knullning med knarkning så att inget av dem blir tråkigt. Grattis. Du är lycklig.