Dåtiden


Äntligen är den över, tänker ni kanske nu, dåtiden!

Den blev kanske precis som du tänkt dig, kanske inte. Allt vi med säkerhet kan säga är att allt var dåligt, och bra. Alltså liknar dåtiden framtiden väldigt mycket - även framtiden är som ni kommer att bli bekanta med full av saker som kommer att bli dåliga, och bra.

Ta till exempel det här med samhället. Vissa säger att samhället var väldigt dåligt i dåtiden av en massa olika anledningar: Orma rev dina får, det var populärt att rippa en platta och som om inte det vore nog skopade åldermannen ut ditt öga med en träslev och alla blev kannibaler. Dåligt, skanderas det från barrikaderna!

Vissa andra säger att samhället var väldigt bra i dåtiden av en massa olika anledningar: Orma rev dina får, det var populärt att rippa en platta och som om inte det vore nog skopade åldermannen ut ditt öga med en träslev och alla var kannibaler. Bra, skanderas det från barrikaderna!

"Jaha", säger vi på LG2S och vägrar ta av oss våra inlines, det enda som var enkom bra i dåtiden. "Freestyle! Dragonball 4-ever, häng på och käka en korvgubbe!", ropar ett par reportrar som vägrat lämna Pangea.