Framtiden


Äntligen är den här, tänker ni kanske nu, framtiden!

Den blev kanske precis som du tänkt dig, kanske inte. Allt vi med säkerhet kan säga är att allt blev dåligt, och bra. Alltså liknar framtiden dåtiden väldigt mycket - även dåtiden är som redan bekant full av saker som är dåliga, och bra.

Ta till exempel det här med samhället. Vissa säger att samhället blev väldigt dåligt här i framtiden av en massa olika anledningar: det ska stirras på handdator hela tiden, pengar är värda något helt annat i framtiden än vad de brukade vara i dåtiden och saker har blivit annorlunda i största allmänhet. Dåligt, skanderas det från barrikaderna!

Vissa andra säger att samhället blev väldigt bra i framtiden av en massa olika anledningar: det ska stirras på handdator hela tiden, pengar är värda något helt annat i framtiden än vad de brukade vara i dåtiden och saker har blivit annorlunda i största allmänhet. Bra, skanderas det från barrikaderna!

"Jaha", säger vi på LG2S och blir med glädje kannibaler - det enda som bara blivit bra i framtiden. "Mums, det blir lappskojs till middag", ropar ett par reportrar från ännu lite längre in i framtiden.