Kannibaler


LG2S var, som ni vet, först med att skriva om Finanskrisen i början av 2000-talet. Nu är världen på väg att drabbas av en ny kris och ännu en gång går LG2S i bräschen för att få ut relevant information.

Vi talar såklart om kannibaler. Människor som äter människor. Det börjar med att man äter grisar och fladdermöss. Väldigt gott och harmlöst visst. Men vi människor har ett hål i vårt hjärta som måste fyllas. Så snart äter man schimpansen och gorillan. Orangutangen och babianen. Plättarna med lingonsylt. Jag vill ha blommig falubo till lunch mamma.

Japp det börjar i Falun (det här har inte hänt än men LG2S går som sagt i bräschen!) där en gammal tonåring får lite av sin mammas blod i munnen. "Mmm nästan lika gott som kalv. Eller kanske godare?"
Från Falun sprider sig trenden till Sthlm, hem till alla coola och framgångsrika, där det genast blir en folkhemstrend. Loket kör ett spädbarn i en mixer på Bingolotto. Gunde slungar ut b-kändisar i rymden på Fångarna På Fortet. För att sedan fånga dem med sin stora stora mun.

Nu har det gått 10 år sedan "händelsen". Folk lever i sin egen avföring för att avskräcka sina nära och kära att äta dem. På ICA ser man rad efter rad av grodlår? Nej tantlår är det som pryder före detta bröd och kex-hyllan! Stadsminister Göran Persson går ut i ett tal till nationen. Talet är 24. Det är så många praktikanter han lyckats trycka i sig innan sängdags. Han somnar tjock och lycklig i direktsändning.

Ja över hela vår jord somnar folk tjocka och lyckliga. Kvar finns inga smala och fina. Inga svaga och snälla. Inga sjuka och elaka. Bara tjocka lyckliga människor, insmetade i avföring. Och djuren får vara ifred i skog och mark. Vem vill jaga älg eller hälla olja i antarktis när det finns prima rostbiff av Sundsvallare att jaga och äta? Inte vi på LG2S!


Reporter Seb reporterar från barrikaderna

Tänk dig en härlig hamburgare till middag!
Det är kul för det är en mat och det är en invånare.
Barnens favorit, parisaren, en fransos stoppad med sin egen baguette.
Biff rydberg. "Maud, har du sett grannen Rydberg?"
"Ja, Bernt, han ligger där på svärmors uppläggningsfat"

Ikväll på julbordsbonanzan serveras flygande jakob, nermalen och utskjuten med kanon över stora salen.
Vad är det som är så frestande med Jansson undrar ni? Ja, ni kan ju bara tänka er! NUDGE NUDGE HINT HINT.

Fusion cooking får helt nya innebörder! Kroppsdelar från jordens alla hörn samlas i nya spännande rätter!
Snart fermenteras det blod till både höger och vänster. Blodsnobbarna diskuterar hejvilt vad som är bäst: en mustig fransos från årgång 2046 eller en frisk och härlig spanjack, årgång 2055?

Surjämten blir den nya snackisen när alla strömmingar utrotats i klimatkollapsen. Törs ni vara med när far öppnar surjämtskonserven i trädgården eller luktar det alldeles för illa? Far avnjuter glupskt surjämten på en bit knäckebröd!