Douchebag


*viskar*
Jag har försökt skriva den här artikeln i åratal men alltid blivit hindrad av LG2S Forskarlag. De hatar nämligen ord som vi lånar från engelskan.


"Vi avskyr sånt vi inte förstår! Som konstig magi och kanel!"

Inget att se här, bara Kim Kardashian
Hälsn. Forskarlage

En douchebag då, det är en person oftast. Kan vara en hund, men är det inte dags att vi räknar dem som personer också? Yes!
Hur som helst, nu jäklar ska jag berätta vad en douchebag är. Tänk dig ett buffeldjur, fast utan att det nödvändigtvis behöver vara en buffel. Det är en person, och jag tycker inte vi kan räkna buffeldjuren som personer än, utan de får stanna i liknelsernas galna land. Jag vet att det kanske är orättvist mot bufflar om hundar får vara personer men utan kategorier så.. eller vänta nu, varför skulle det vara orättvist? Varför är det finare att vara en person än t.ex ett buffeldjur? Det här är ett typiskt exempel på hur vi människor är douchebags. Visst vi kan köra över folk på grund utav dåligt självförtroende och egocentrism, men främst är det djuren som får ta smällen.
Vi ba "Är ni inte primater? Jamen då tänker vi döda er, ofta för skojs skull. Jaha ni är primater, vi dödar nog er ändå." Det är det ultimata tecknet på att man är en douchebag, brist på respekt för andra.

Fan jag var orolig ett tag, vad som hände med den här artikeln. Man kan nämligen inte sudda bokstäver på internet så jag skrev på som en galning och försökte hitta en vinkel. Ärligt talat hade jag bara bilden på Kim Kardashian och kanel som underlag när jag påbörjade artikeln. Jag funderade ett tag på att bara fortsätta skriva om bufflar några minuter till och sedan publicera en förvirrad artikel om buffeldjur. Tur att vi människor är sådana svin mot djur (pun not intended, grisar är fantastiska djur) för utan den dåliga egenskapen som art hade jag nog skrivit om buffeldjur fortfarande.

Men okej jag skriver en sammanfattning innan jag förlorar greppet om artikeln en gång till. Vi människor är jordens svar på den där personen som tar din stol på krogen när du bara skulle gå på toa. Den där personen som gasar på innan ett övergångsställe så att du inte ska våga försöka gå över. Personen som tycker att "den starkaste överlever" är ett bra motto och inte utdaterat och barbariskt. Kim Kardashian är en douchebag om du behöver ett exempel. Nu är det bäst jag slutar skriva innan LG2S Forskarlag upptäcker vad jag skrivit om deras favoritrealityshowpersonlighet och stänger ner artik.....