Jordens undergång


Jorden är en boll som slungas omkring av solens stora magnetiska kraftfält i en evig rymd av explosioner och brinnande superbollar.
Vi är helt klart dömda att gå under någon gång.

Inget så fånigt som New York City kan t.ex förväntas finnas kvar så länge i ett så superballt universum. Jupiter kanske har en chans då det är en mycket tuffare och hårdare planet än jorden. Tänk er jorden i en fight med jupiter. Jag behöver inte ens berätta vem som vann (men vinnaren rimmar på skrlupiter)

Jag skriver den här artikeln för att det nyligt var jordens undergång - 2012-12-21. Det blev ett fiasko. Nästan inget gick under, kanske någon stackars snöleopard men det är väl inget att jubla över!

Såhär skulle jordens undergång se ut:

00:00
Jorden börjar brumma, alla börjar flumma.

01:01
Alla inleder samlag med sina mödrar för att äntligen få bli brappa, läbbigt vi vet. Speciellt om du är tjej. Lebbigt lulz lulz. Nä serri du kan inte bli brappa om du är tjej, bara symma.

02:22
Allt som händer i Total eclipse of the heart blir sant. Speciellt delen där kören sjunger "City of raveeers", dvs det uppstår en stad av bara rejvare.


02:23
Infrastrukturen i The city of ravers kollapsar. Rejvare vet inte hur man sköter en stad.

09:10
Du börjar jobba. Har du inte jobbat innan så börjar du nu. Dock hinner du inte få din första lön, för ja, jorden går under snart. Du får dock en vän som du kan ta kafferast med.

11:00
Himlen och vattnet blir brunt, precis som i bibeln. Inget går att dricka, alla börjar hicka.

15:00
"Fashion" blir inne igen och alla hundar och katter fäller en stilla tår. Nu måste de ha väst igen.

19:00
Willis, Bruce fixar en sil. Då uppstår dopplereffekten. Det vill säga: alla valar mullrar samtidigt och det blir jordbävning. Sen kommer reinkarnationen av Zeus.

22:00
Katter - Vill inte gå under, klappa dem istället.

22:01
Reinkarnationen av Zeus får tipset om zå kallad "sil" från Willis, Bruce. Zeus fixar en sil och jorden går under.

00:01
Luffarna och kackerlackorna står kvar och highfivar varandra. Dags att hitta kvart för natten. Kanske skulle logga in på lg2s och kolla. Ja se, det går fortfarande att gå in på lg2s.se.