Hackers


Det viskas i cyberspejs, och ljudet kommer från hackarna. I fuktiga källare sitter unga män och kvinnor, med kepsen bakofram och en kanna jos vid tangentbordet. De sysslar med ungdomsaktiviteten "hacking".

Ordet hacking kommer från att man liksom hackar sig in i databaser och servrar med sin hjärna. Till hjälp har man script och mjukvara som hittar öppna portar och okrypterade lösenord (Källa: Tobias bok om livet och hacking).

Den första hackern, Axl Rose, hackade sig in hos kungen. Sen hackade han sig in i kungens dotra. Det blev ett jädra liv.

Att hacka är faktiskt som att flirta med en vacker tjej. Först måste du ställa frågor om tjejen, och precis när du känner dig gråtfärdig av utmattning så får du svar. Hon berättar om sin Rolls Royce, sin ponny och sina gloves. Allt får du veta. Då är det bara att stiga in i härligheten. Väl inne är det varm, och det kliar.

LG2S har utsats för tre (Källa: Gissning) lyckade hackingförsök. Vi välkomnar fler haxxors att försöka. Se LG2S som ett träningsläger.

I det två av de lyckade försöken så blev alla lösenord på vårt community LG2k utlagda på interwebben för alla att se. Så om du ska vara medlem, se till att ha ett lösenord du inte bryr dig det minsta om.

Varje gång någon hackar oss så skriver vi ett tacktal. Läs dessa på LG2S daily. Hej då.