Vaska


Det är ute att vara vänster och förbannad, och det är inne att vara höger och stormrik. Därför har smutsiga hippies och crustare fått lämna plats åt den nya sortens provokatörer. Det vill säga överklassens krogbesökare. Förr blev folk bara lite allmänt sura på bratsen när de sprang runt på Stureplan bland turister och bönder, och köpte onödigt dyrt vin med bubblor i. Med tiden tröttnade folk dock och man lät de nyrika hållas. Detta blev så klart tröttsamt för alla rika kidz där ute, som inte bara kunde ligga på soffor och vara dekadenta, de ville ju göra alla oduschade fattiglappar på dåligt humör också. Så de startade trenden: "Vaska".

Detta går alltså ut på att om du köper en skitdyr flarra champis på krogen, så köper man också en extra som hälls ut i avloppet. Bara för att visa hur otroligt lätt det är att slösa på världens resurser. Genialt. Detta gör folk arga, och ja, det är ju bara för att folk är avundsjuka.

LG2S sänder ut en vädjan till alla rödsvarta socialfall där ute, nästa gång när ni är på krogen. Gör som oss! Köp en vattning öl, den billigaste ni hittar, plus en vattning öl till som ni ber bartendern att hälla ut. Bara för att visa att om brats kan visa hur onödigt rika de är, så kan de lortiga syndikalistfreaksen visa att de kan minsan göra sig ännu fattigare än de redan är. Att visa att slöseri inte har några gränser, ska inte bara vara en förmån för de rika!

Andra saker man kan vaska:
En cola på pressbyrån.
Beordra den söta tjejen i kassan dricka upp din ena coladryck.

ICA's bubbelvatten.
När du kommer ut från affären. Ge bort den till närmsta uteliggare. Vilket slöseri.

En smörgås på långfärdsbussen.
Lägg den ena i fickan. Glöm bort.

Barn.
Skaffa ett, behåll, skaffa ett till, häll ner i avloppet.

Skulder hos csn.
Plugga lite till bara för att kunna låta bli att betala tillbaka några slantar

Imperiet bootlegs.
Tanka två av samma mp3. Släng den ena i din papperskorg på skrivbordet.

Spädbarn
Istället för att köra det i en mixer, så ger du det en god och frisk uppväxt.

Engla (Inskickad av: Fittabel)
Att kidnappa ett barn, men skita i att våldta henne och lämna henne vid en tågstation med lite pengar.