Härligt


Vad vi alla märkte när 90-talet var över, och det var dags att sluta flamsa och göra saker på allvar, var att killar gärna sysslade med zå kallad "böghög". Men tjejer ville fan inte. De stod brevid och la av en tyst fjärt istället. Det tog ända fram tills 2009 innan någon ens reflekterade över detta. Men dagen kom då tjejer ertappades med handen i kakburken. En kille vaknade upp ur dvalan, spände ögonen i en tjej och frågade stint "vafan.. varför ser jag aldrig dig i zå kallad böghög?"

När LG2S frågade en dambekant så löd det ungefär såhär:
- Varför?
- För att vi har så obekväma kläder.
- Men om ni tar på er bekväma kläder då?
- Det blir ett sånt projekt!

Men fyfan, tjejer! Ni måste ju skärpa er och ta för er av livets ljuva! Ska ni ligga på dödsbädden och tänka "jag testade aldrig zå kallad böghög! varför?" Ska ni låta er hämmas?

Nu är ju LG2S varken för eller emot könssegregeringen, så för oss är det ju inte så viktigt. Vi är ju luffare, och behöver inte bry oss om det där med kön. Det är lite av samma anledning, vi är lite "mjäääh" angående mänskliga rättigheter eller rättvisa överhuvudtaget.

Däremot är vi stora fans av zå kallad böghög, och det skär i hjärtegropen så fort ett liv släcks här på jorden, utan att ha hunnit testa det.

Och här var alltså inledningen på artikeln klar

Därför introducerar vi idag: HÄRLIGT!
Det är ett nytt begrepp som innebär "zå kallad böghög fast med bara tjejer som ormar och stånkar". Vi tycker att namnet skickar bra vibbar och gör konceptet tilltalande. Varför bara tjejer, undrar du? Jamen det finns väl för i helvete en anledning till att det heter BÖGhög. Ååh fattar ju inget. DET ÄR JU EN HOMOSEXUELL HÖG!

LG2S försökte demonstrera en Härligt, med katastrofala konsekvenser. Alla är vi barn i bö(g)rjan