Zeb Macahan


Hur många gånger varje vecka frågar man sig inte "HUR I HELVETET SKA JAG LEVA MITT LIV?!"? Samtliga LG2s-reportrar ställer sig den frågan så gott som dagligen, faktiskt, och som tur är finns det ett väldigt enkelt svar, nämligen; som Zeb Macahan.

Så vem är denne livsstilsguru som alltid vet hur man ska hantera situationer, vad som är rätt och fel, samt hur man hittar vatten i en öde öken? Här kommer lite bakgrundsfakta:

Zebulon Macahan föddes någon gång under det tidiga 1800-talet, och gjorde sig snabbt känd som The White Eagle bland indianerna. Indianerna är ju som alla känner till väldigt rättvisa, stolta och ädla, och dessa egenskaper färgade efter mycket om och men av sig även på Zeb. Det finns inte så mycket kunskap kring Zeb Macahans liv, men det i vet är HUR han väljer att leva sitt liv, nämligen efter denna lilla ramsa om hur riktiga män beter sig:

"Never quit, never lie, never apologize"

Fritt översatt till svenska betyder det ungefär; ge aldrig upp, ljug för i helvete inte, och be aldrig om ursäkt.

Zeb Macahan är vad man skulle kunna kalla en av de allra första luffarna i USA, då hans liv praktiskt taget går ut på att resa omkring och göra både det ena och andra av rätt skäl. Hans bästa vän är en häst, och hans brorson kallas för Luke Macahan, men heter egentligen Bruce Boxleitner, vilket är ett sjukt ballt namn.

Zeb Macahan levde ett vilt liv på prärien, men tog tillslut tag i sig själv; skaffa sig en fru, ett jobb och en gammal Saab. Det senare skulle han komma att ångra mycket när Saab nu har blivit uppköpt av ett ungt, hippt bilmärke, vilket gör det mycket svårt att få tag på billiga reservdelar. Detta är dock en helt annan historia.

Så här ser Zeb Macahan, den manligaste av alla män, ut: