Att förlora en kompis


Bland det hemskaste som kan hända i en persons liv är att en god vän går bort. Man går runt så länge och kan inte förstå att det är sant. Att man aldrig mer ska få träffa personen, någonsin, forever and ever. Döden i sig är en väldigt hisnande ofattbar sak att greppa.

Och som sagt, det är jobbigt och det känns som att man aldrig kommer att vara glad igen. Men man ska ju vara sorgsen, ja det är viktigt att man sörjer ordentligt. Det finns inget mer naturligt att göra. Men på samma gång så vill nog alla våra nära och kära som går bort att vi minns dem med glädje i hjärtat.

Att det är viktigt att man som gemensamma vänner pratar om det, även om det är jobbigt. Att man tillsammans minns allt skitbra och härligt man varit med om med vännen. Och framförallt, att vi håller ihop och tar hand om varandra.

Den här artikeln är skriven till minne av Nils "Starfighter" Wärmegård som lämnade oss den 23:e Februari 2009. Vi älskar dig och du kommer alltid vara en av de bästa luffare och vänner som världen någonsin skådat. Tack för allt.