Makeup-sex


Ja, det här är ett välkänt fenomen, så det behövs väl knappast presenteras närmare, men jag tänker göra det iallafall, för det kanske finns några där ute i cyberspace som inte har förstått skönheten i det.

Så här kan det gå till:
Du och din partner (flickvän/dude) bråkar som fan. Faktum är att ni bråkar så in i bomben att ni båda överväger att bara ge upp, sälja era själar till satan och börja hora för pengar, hellre än att fortsätta vara tillsammans. Ni har då två alternativa lösningar på problemet. Men vi lugnar oss lite med dessa.

Först och främst är det viktigt att vi reder ut vad det är ni bråkar om. Förståelse är alltid en grund i ett stabilt och långvarigt förhållande. Gör såhär: Fråga helt enkelt din partner om han/hon är helt jävla dum i huvudet, eller vad fan det är frågan om, och invänta därefter svar. Svaret kommer då förmodligen bli något i stil med att det enda han/det önskar är att du kunde förstå henne/honom, och det är då dörren öppnas för dig att ta reda på lite bakgrundsfakta. Det du gör är att du nu frågar din partner vad det är hon/han vill att du ska förstå, och du kommer då få ett svar. Svaret kan vara i princip vad som helst, allt ifrån att du måste sluta vara otrogen, till att du måste börja städa istället för att bara hänga i soffan och kolla på porr hela dagarna. Hur som helst är felet alltid ditt, vems skulle det annars vara, liksom?

Åter till ämnet; nu är det iallafall dags att välja en av två vägar för att gå vidare med det här. Den första vägen är helt enkelt att göra slut, aldrig mer ses och att skriva elaka blogginlägg om varandra tills ni tröttnar, alternativt träffar varsin ny. Den andra vägen är att ni har makeup-sex, och på så sätt löser problematiken.

Men vad är då makeup-sex? Jo, det är helt enkelt när man som man/kvinna ber sin partner att gå och sminka sig innan man har sex, för att på så sätt få bort de där röda påsarna man får under ögonen när man gråter. En annan variant är att man har sex, och samtidigt sminkar sig, vilket dock kan vara svårare och därför inte rekommenderas för nybörjare.

Slutligen finns en tredje variant på makeup-sex, vilket snarare borde tituleras makeup-onani, då det oftast görs när man är ensam. Det hela går ut på att man först pillar in en kajalpenna i urinröret, för att därefter måla maskara på könshåret och samtidigt lukta på nån form av puder, för att förhöja njutningen. Har man tur, och är man riktigt sjukt sexuellt lagd så kan det resultera i en orgasm. Viktigt att komma ihåg är dock att detta är vad som brukar kallas för självbefläckelse, och utan pardon resulterar i att man blir ifråntagen sitt vip-kort in i himmelen, och hamnar i helvetets eldar. Det är med andra ord inget för mesar eller skidåkare. Snö smälter ju, som bekant.

Det var allt för den här gången. Men varje måndag klockan 11.00 kommer en ny artikel upp på lg2s.se, så missa inte den spännande fortsättningen.