Rejta personers utseende


Det finns en tid i var människas liv då en bara måste döma folk helt och hållet efter hur de ser ut. Det kan vara allt från de preferenser en föddes med till en skön haircut. Men hur gör en? Ska en använda linjal?

LG2S presenterar den officiella lathunden för betygsättning av person.

För det första. Betygsskalan går på 1-5. Varken mer eller mindre. Inget skit om att "den där jävla killen får fan en 6:a". Nej ett till fem eller SÅ LEKER VI INTE! Och hur bestämmer en betyg? Jomen vänta ska vi berätta.

1 p. Den lägsta poängen. Det är inte svårt att bedömma om en person är en 1:a. Tänk dig bara att det är en person du aldrig skulle tänka dig att ligga med. Vad än som stod på spel. Ja, som ni ser kan det vara väldigt många människor som är 1:or. Visst låter det hemskt att alla en inte vill ligga med är 1:or. Jojo men sluta rejta dina kompisar då din sjuka lök.

2 p. Inte riktigt lika hemskt men närapå. Men den innefattar i alla fall människor som om man nu mot någon fantastiskt otänkbar anledning hamnar i säng, kommer personen dagen efter vara en som du får fruktansvärd ångest av att vakna upp brevid. En klassiker där man vänder sig om och ja ni vet, han ser ut som en flodhäst. Fast flodhästar kan vara söta, inget ont om dem. Men skulle ni ligga med en? Aha, nu fick jag er att tänka va?

3 p. Det är standarddagenefterliggtomheten. Du vaknar ser att någon ligger brevid dig och tänker att personen garanterat kunde sett värre ut men du vill helst att personen går, nu, nu, nu. Sen tänker du inte mer på det utan glömmer, och går vidare med sitt liv. I stort sett menlös vill säga.

4 p. Du blir glad när du vaknar med personen brevid dig. Kort och gott. Du blir glad och vad som händer sen, skiter jag i.

5 p. Du vill verkligen inte att personen ska gå. Denna individs utseende ensamt har fått dig att bli kär. Att ni låg med varandra och att personen ser så fantastiskt jävla vacker ut är nog med anledning för att spendera resten av livet tillsammans. Hon lämnar dig för en spanjor, du dör en hemsk död.

Och jag vet att det här känns ju väldigt ytligt och nästan lite sexistiskt, eller? Fast hur man reagerar när man vaknar brevid personer med olika utseenden har väl inget med kön att göra? Nej, normer, som vi ska ändra på. Men inte idag. Idag ska vi rejta personers utseenden.

Sen tänkte vi att det måste finnas ett betygssystem för personer som är över 40. Det ser ut såhär.

1 p. Personen har inget jobb.

2 p. Flera människor har klagat på att personen har spelat hög musik om nätterna.

3 p. Du skulle tänka dig att kunna dansa en boogiewoogie med personen. Men bara EN.

4 p. Det här är exakt varför du åker på finlandskryssning. Ni dansar en flåsande vals.

5 p. Personen har jobb.

Nä nu vill jag göra något annat.