Mat - Hemligheten


Som i allt annat skit i världen så finns det tre heliga enheter av saker.. grejer.. things.

Jag börjar om.

God mat är uppdelad i tre delar. Tre komponenter som kompletterar varandra. Dessa tre grejer är:

Salt - Den vita drogen. Det spelar ingen roll om du gillar en nypa eller högvis. Salt i maten är lika viktigt som en patte i en fin porrbild. Det förstärker smaken och bränner sönder dina smaklökar. Tillslut säger doktorn att du har två dagar kvar att leva. At first you were afraid, you were petrified.

Fett - Smör, grädd, marg eller bara en hink flott. Du behöver något fettigt i din mat. Vi kan alla tacka gudarna för att salt ofta blandas in i fett av olika slag. Ibland slänger vi i en extra smörklick för att grytan ska bli sådär inbjudande flottig.

Vitlök - Slaktar man en klyfta vitlök i vad som helst så kommer det att bli mums. Det här är inte något efter vår smak. Det är så det är helt enkelt. Testa själv.Sådärja. Det där är tre saker som krävs för god mat. Grejen är att, har man inte fett så går det bra med salt och vitlök, och så vidare. Det går alltid att utesluta en, men utesluter du två så är du på hal is. Då måste du anstränga dig för att maten ska bli god.

Jag gissar att det här blir en artikel där många ska skriva sina bidrag och berätta vad som egentligen stämmer. Jag lovar och svär att jag kommer inte att skriva om artikeln och jag kommer för bövelen inte att nämna kött eller umami en endaste gång.