Filmjölk


Filmjölk är surnad mjölk och därför lägger man till "fil" i början av ordet. Smart va?

Filmjölk är något som vi luffare använder som preventivmedel. Man liksom doppar "snoppen" i filen och väntar på att den ska stelna. Det här kan ta dagar *häpen*
Anledningen till att det blev just filmjölk är för att den är customsized. Våra "snoppar" är nämligen ofta för små eller för stora för normala preventivmedel som p-piller och spiral.

Ett annat preventivmedel är ju kondomen. Men hur använder man kondom så att det inte blir fel? Vi på LG2S guidar dig genom labyrinten.

1. Bryt förpackningen i tusen bitar. Det finns ofta ett litet jack på sidan där du börjar.

2. Rulla upp kondomen en bit så att du känner vilket håll den går åt. Annars blir det pinsam stämning i sänghalmen.

3. Se till att du har stånd och rulla på kondomen med eventuell förhud tillbakadragen.

4. När du rullat på kondomen en liten bit så ska du föra tillbaka eventuell förhud och trycka på toppen så att luften far ut. Det här lyckas man sällan med. Om så är fallet (att du misslyckas) så avsluta sexet direkt.

5. Komplettera med glidmedel varje gång!

6. Efter samlaget, håll runt ringen på kondomen och SLIT UT DEN SÅ HÅRT DU KAN! Ingen pardon!

Problem som kan uppstå är att kondomen far av. Trä den då över pungen. Det här gör inte alls ont för killar och personen på RFSU som kom på det här tricket är nog inte alls tjej!

Tydligen ska du inte använda två lager för det gör att de gnuggas mot varandra och går sönder. Sen är det ju otroligt inte skönt att inte få känna något alls när du har sex. Det var alltså allt vi hade om filmjölk.