Deezer


Vill du kunna uppleva media utan att ladda hem via Kazaa och Limewire? Är din dator för långsam för Azureus? Har du svårt att bära med dig pentiumen på pendeln och ännu svårare att bära med dig dieselgeneratorn så att din mmx kan få ström? Ja!

Det här är en artikel om Deezer. En helt ny och fräsh tjänst där du kan ladda ner låtar men bara den ton eller det trumslag som du behöver för att höra det i örat. Så om du slår igång Rock Around da Clock med Sven Billie (namedropar) så behöver du inte tanka ner hela 5 megabagis! Utan när du lyssnat fem sekunder på låten så har du bara laddat ner fem sekunder. Du får hem varje sekund för sig så att du kan lyssna på gatan. Men LG2S, säger ni, måste man inte ha en Pentium ändå om man vill köra ett dataprogram? Jo ibland! Men ibland kan du installera Deezer på en pytteliten dator som du också kan ringa med. Och ibland kan du ta hem datafiler via luften. Typ som wap fast snäppet mer megabagis i etern. Ja det låter helt sjukt. Ladda hem en sekund av en mp3? Lyssna på musik på gatan? Vafan LG2S pysslar med svart magi och dödlig lögn. Dags att lägga ner hela siten och sluta ljuga.

Frånome fredagen den 13e kommer LG2S ligga nere tills att vi kan bevisa att Deezer finns. Vi kommer att maila, söka och tillome gå in på Altavista, den kändaste sökmotorn för att hitta något som heter Deezer på internet. Vi kanske klickar på adressfältet på netscape och testar att skriva "deezer.com" och sen "deezer.tk" och sen "lycos.com/site/user/tobilizer/deezer.html" för att se om det finns någon som reggat den siten. Om vi då hittar en tjänst där man kan ladda ner varje låt sekund för sekund så lovar vi att slå igång LG2S igen. Vi tänker nämligen aldrig ljuga.

Det här har varit ett public service announcement som går ut över hela internet. Varje person med ett modem kommer att kunna läsa det här. Ganska sjukt.