Papper


Det kom sig häromsistens att jag och Milq vandrade gatan fram och diskuterade papper. Det är det mest primitiva vi har här på 2000-talet.
Hur ute är det inte att man ska bifoga hyreskontraktet i pappersform när man ansöker om bostadsbidrag? Eller att skicka studieintyg i formen: papper, när man söker studentbostad?

Det är dags att vi sätter ett gäng snubbar på att scanna in alla arkiverade papper som finns. Snacka om arbetstillfällen. Eller vafan, scanna är också ute. Man skriver in det i anpassade formulär. Aja LG2S ska ringa staten, den lyssnar på oss. Du har till exempel oss att tacka för det knasiga "practical joke" vi körde på demonstranterna under göteborgskravallerna, där vi busigt nog beordrade polisen att stänga in dem i en skola. Snacka om att vi fnissade från vårt gömställe i buskarna.

Papper görs ofta av träd. Va.. TRÄD!? Det är ju också sjukt primitivt! Måste ju finnas ett mjukare material att göra papper av. Trä är ju hårt och jävligt, tar ju fem minuter att få eld på en träklabb. Syntetiskt och miljövänligt alternativ plz. Det finns väl redan? Det måste ju vara billigare än att hugga ner en skog med dödsmaskiner och sen köra dem genom hela landet och mala ner dem i någon slags trämördarkvarn.
LG2S ska prata med forskarna, de lyssnar på oss. Det var till exempel vi som stod bakom det tokroliga "practical joke" som vi körde på världen när vi gav apor HIV, och crejsy som vi var så lät vi det överföras på människor. Snacka om att afrikanerna blev snopna när de började dö i tusental ;P

Som tur är har man börjat köra skitmycket på en skärm som är som ett papper fast man kan byta motiv hela tiden. Alltså inte som en dataskärm som lyser utan som ett elektroniskt papper. Äsch orka förklara. Det är miljövänligt i alla fall.

Papper är ett gissel och den enda gången det ska finnas papper är när man har en affisch från tidningen Okej att hänga upp lite hippt på sne över sängen. Eller när man spelar kort. Eller viker flygplan. Eller när man knövlar ihop ett ark till en boll och använder papperskorgen som basketkorg. Utöver det är det bara slöseri med resurser.


Den här artikeln är en del av LG2S gröna vecka.
Under vecka 49 år 2007 kastade vi ankar och återvann allt.