Sällskapsdjur


Alla har vi ju med ett djur på luffen. Men för er som ännu inte luffat och det enda som hindrar er är att ni inte hittat rätt djur att ha med er, så ska LG2S tillhandahålla en komplett lista över samtliga sällskapsdjur.

Hund
Jävla mainstream djur, men händigt som fan. Man kan skicka den att bita strupen av en tjej som tigger drinkar, eller bara lägga sig på ens fötter så att man blir helt varm. Hundar gillar att hänga i parker, vilket alla luffare också gör.

Katt
Katter är lite självständigare än hundar. De är också mycket dummare än hundar. Många skulle säga tvärtom men det är bara för att katter är divor. Hur många smarta divor har ni stött på? Men för den delen är katter inte sämre. De är mycket smidigare och snyggare än hundar. Dessutom spinner de, vilket är ett stort plus.

Undulat
En jävla fågel! Varför skulle man frivilligt vilja ha en jävla fågel i sitt hem eller ens i sin närhet? När du ser en undulat så fräs åt den. Då skäms den.

Råtta
Om du orkar med att deras kiss stinker så är det ett helt okej djur. Man har den på axeln och den sniffar dig på kinden så att du blir helt kär. Jag tror att jag ska skaffa mig en rådis snart. Den får bo i en låda eller nått.

Mus
Luktar mindre än en rådis men är precis som ryktet säger, rädd som en mus. Vill aldrig gosa och gillar mest att tugga sönder det fina papphuset du byggt åt den. Men lättskött och söt.

Groda
Grodor må vara världens finaste djur, I DET VILDA JA! GAH! Nejmen grodor suger som husdjur. De bara chillar hela dagarna, och det vill man ju inte. Man vill ha ett djur som vill busa och leka med ens känslor.

Ödla
Lika kul som groda. Sitter stilla på marken och stirrar. Måste vara ett djur med otroligt låg underhållningströskel. Inte alls så spännande.

Orm
Det enda spännande med en orm är att kolla om den lyckas träffa din hand när den ska hugga efter döda möss som du håller ner till den. Den har iofs en otrolig pricksäkerhet när den slåss med munnen. Vi kan alla vara överens om att alla reptiler i regel är rätt trista i fångenskap.

Fisk
Simmar runt och äter andra fiskar. Det är inte så spännande som det låter. Men nu måste jag sluta skriva om tråkiga djur. Jag blir depp.

Gris
Ungefär som att ha en pojkvän. Man har en liten knubbis som ligger i sängen och gosar med en. Låt nu ingen kille känna sig träffad. Alla killar är knubbiga som små grisar. Det är för att ni ska kunna överleva vintern och studsa. Är du utan snubbe = Skaffa gris. Fråga om lov innan du ligger med den, precis som med en kille.

Krank
Jättelättskött djur. Men helst ska man ha ett helt rum över. Den äter inte mycket utan nöjer sig med lite potatisrester och vatten. Utöver det så håller den sig för sig själv men kommer fram om man lockar på den. Har jättelätt för att lära sig trick, som att röka och härma mänskligt tal. Det är kul att ta ut den i parken och leka med den. Ge den några öl och den flänger runt hela natten. Brukar ta en vecka att få rumsren. Kostar bara runt 500 dollares hos veterinären för avmaskning och kastrering.
OBS: Dålig tillsammans med barn, kan bitas.

Spindel
Okej vi säger såhär: Insekter och reptiler är tråkiga som bara den. Har de inte bättre saker för sig?

Häst
Vän och transportmedel. Mat också om det krisar. Mycket mat. Brukar gnägga när den vill något.

Säl
Det coolaste sällskapsdjuret. Släpar runt sig själv och säger "unk unk". Hälften varg, hälften fisk. Kan det bli bättre? Tyvärr har sälsjuka och norrmän gjort att sälen inte är så vanligt i våra hem som de borde vara. Rädda sälen!!

Igelkott
Annat coolt djur som sticks. Så jävla tufft med gulliga djur som har taggar fastvuxna på kroppen. Det borde alla djur ha.

Hamster
Som en råtta fast mindre tufft. Dör jättelätt och lämnar små flickor i ett traumatiskt tillstånd. Minnesregel: Skaffa ett djur som lever aslänge.

Marsvin
Uppskattad mat i Peru. Och varför inte? Ska vi äta djur så kan vi fan äta alla. Fast nu var det ju sällskapsdjur vi snackade om. Ja det är många som har ett marsvin. Ingen vet varför.

Kanin
Liten krabat som hoppar runt och äter blad. Brukar kallas för Stefan. Nej nu ljög jag. Jag har bara inget att skriva om kaniner. Gnagare kan vara riktigt menlösa ibland.

Dragon
Skulle passa skitbra som sällskapsdjur om den inte var LIVSFARLIG! Skaffa inte en dragon!! Du kommer att ångra dig. De är stora som fan och blåser eld tills du dör.

Kossa
Brukar inte vara sällskapsdjur, utan istället matproducent åt oss människor. Det är trist för korna men hade ingen ätit dem hade vi haft dem överallt. På vägarna störandes bilister, på gatorna tiggandes pengar, ute i förorterna säljandes droger till ungdomar för helt vettiga priser. Nej va?

Äh fan jag kommer inte på fler. Läs mer om husdjur <-- där