Celler


Cell är latin eller något annat hittepåspråk och betyder typ "mindre del av något större", ja mer imponerande är det inte. Fast i och för sig så måste ju en del av något, vara mindre och detta "något" måste ju vara större. Så vi säger att det betyder "del av något, kanske en buffel".

När man vet ordets betydelse så är det ganska enkelt att räkna ut var man kan hitta celler. Till exempel i fängelser finns det celler som är små fångutrymmen som är en del av det större fångutrymmet. Cellen fungerar som en liten representation av fängelset. Det är ganska kul när man ser på det från det perspektivet.

Kroppen har celler som arbetar för sig, men som i sin helhet skapar en person, eller en buffel, och gör att det uppstår kanske energiförbränning eller lite ätande av skönt präriegräs. De biologiska cellerna är vad vi kan kalla "vår lille stolte proletär". Om man spinner vidare på det så fungerar ju kroppen på många sätt som en kommunistiskt stat. Jämför här och här.

Det bina samlar honung i kallas för celler, men vem bryr sig? Egentligen? Ledsen bin men det är inte intressant helt enkelt. Bin är mesiga. Getingar är hardcore. Vad sa du? Rasist? Jag utrycker bara vad jag känner! Det går väl inte att ändra på?? Jaha gå du bara! Du gör alltid det!
Så att du inte ska behöva ta en konfrontation! Jävla fegis!
Jag orkar inte leva såhär längre!!! Ta massa skit bara för att man är bisexuell!

En supercell brukar man kalla jättestora stormar. Det gör man för att det är massa små stormar som har gått ihop och blivit en superstorm. Betyder detta att Superman är en helhet av tre-fyra mindre män? Eller att Super Mario Brus(tablett) är en sammansättning av tre- till fyra miljoner mindre Mario Brus(tablett)?

En Splinter Cell vet jag inte vad det är. Spelade igenom första eller andra spelet, men höll inte koll på storyn. Finns det ens nån jädra story i de spelen? Man vill ju bara klättra runt och strypa asiater. Inte för att jag har något emot asiater, tvärtom. Men någon måste man ju strypa.

Cellulosa är den dominerande komponenten i växternas cellväggar och därmed den vanligaste organiska substansen i naturen. Dessutom syntetiseras cellulosa av en rad andra organismer, som bakterier, alger, oomyceter och havsdjuret sjöpung. Dock packar sig cellulosakedjorna annorlunda i dessa cellulosor än i växtcellulosan.
HAVSDJURETS SJÖPUNG! Wikipedia är ju helt dumt i huvudet!

I Neoluffen är en cell luffaren, som är en del och representation av det goda livet. Den fungerar som en byggsten men också som en självständig organism. Precis som en cell. EN FÄNGELSECELL VILL SÄGA! DÖD OCH FÅNGSKAP ÅT ALLA SLACKERS!
Nä nu har jag gått för långt igen.