Bakismedicin


Det du prioriterar mest när du är bakis är ju att du ska må bättre. Du vill väcka tigern i dig. Du vill må grrrrrrrrreat!
Därför är det bra att välja rätt bakismat, och inte bara beställa en Grand Du Le'vuix direkt från De Chec le Mar i Paris.

Det har ju hänt en hel del i din kropp sedan du började förfesta dagen innan. Du är uttorkad, du har saltbrist och du saknar ditt ena öga, för att bara nämna några saker. I grund och botten handlar det om att du saknar en massa saker och du måste få tillbaka dem. Egentligen är det inte så svårt. Det är bara att tänka vad kroppen brukar behöva och utgå ifrån det.

Först och främst brukar kroppen vara tokigt slut på vatten. Att dricka vad som helst är inte så smart som man gärna vill. Saker som Coca Cola, Pepsi och Sprit är saker som innehåller ämnen som är vätskedrivande. Skit i colaflaskan och köp något med mycket vitaminer och sånt i. ICA's jos (som de av någon anledning stavar "juice") är säkert bra. Är du skitfattig kan du köpa en multivitamindryck. Dessutom är det skitbra att slänga i sig Resorb som är bygg som bygger att kroppen bygger fuktbyggare. Det är skitbra att ta Resorb innan man däckar också. Finns på apoteket, som all annan häxkonst. Och när du druckit en hel del, då dricker du lite till. Levern och njurarna behöver all hjälp de kan få för att rensa kroppen på fultjack och stulen JD.

När det kommer till mat är det inte så mycket du inte ska äta, förutom öl och jelloshots. Utöver det så är det bra om du äter något lättsmält med mycket salt i. Inte för mycket salt för då dör du. Säg en ordentlig kyckligkebab med en stor pommes. Fett är bra av en anledning jag glömt. Är du nu jättefattig och jävlig så är det ju du som köper en påse pommes på affärn och blandar ihop lite b-sås med extra smör. Pommes är så bra för det är bara att slänga in i ugnen och vänta, och det är ju skönt att slippa laga mat när man är bakis. En annan följelinje är att du behöver mycket kolhydrater då du antagligen har lågt blodsockervärde. Potatis innehåller säkert det.

Att sluta vara bakis handlar ju inte bara om att käka rätt. Det gäller att göra rätt. Hur jobbigt det än låter så kan man dra på sig hörlurarna och gå en promenix. Det hjälper jävligt mycket, då kroppen kommer igång och bearbetar skiten i kroppen när du rör dig och du får massvis med pure jävla syre rakt ner i dina äckliga sönderrökta lungor. Men du slipper röra på dig så att du blir utmattad.

Sen är det asbra att bada. Ta ett skönt bad i badkaret eller duscha åtminstonde. Jag vet inte varför man mår bättre. Kanske psykiskt för att man washed the sins away eller för att kroppen tog upp massa vatten genom huden, som en annan alien. Jag brukar må skitbra efter ett bad iaf.

Knulle! Att göra saker som stimulerar igång dina lyckohormoner (som du slösade bort dagen innan) är ju bra mot ångest givetvis. Men saker som knark, sprit och bungyjumping är ju saker man blir glad av, som man iNTE ska testa när man är bakis. Var hälsosam och ligg med dina vänner, om så bara en snabbis. Om du inte har vänner så kan du ju dra igång en schysst hentairulle, eller göra som tjejer och använda fantasin.

Till sist ska vi snacka vad man kan göra innan man däckar. Ingen orkar köra varannan vatten. Det kan vi vara överens om. Istället dricker du två liter vatten när du kommer hem, gärna mer om du har tålamod nog. Jag brukar inte ha det. Här är det skitbra med Resorb också, faktiskt bättre än dagen efter. Kolla om du kan äta något också, även om fyllemat inte är din grej.

Mat på fyllan kan vara både kul
och trist för den som inte vågar säga ifrån


Sista tipset är. Drick inte så mycket. Försök har roligt utan alkohol! Det är du som gör att det blir roligt, inte alkoholen. Gör som nykteristerna och testa att vara "high on life". Våga festa utan massa sprit i kroppen. Om det blir tråkigt så kan du alltid påminna dig om att du minsan inte kommer att vara bakis dagen efter.
...
NEJ VAFAN JAG SNACKAR BARA SKIT! Det är logiskt att man har roligare med alkohol. Du måste ärligt talat supa dig redlös. Annars slår vi dig.