Flytta hemifrån


Med tanke på att ungefär 95% av hela LG2S skara av groupies och efterföljare kommer att bli gamla nog att flytta hemifrån om sisådär 10 år, så tyckte vi att det var dags att lära er om hur man gör. 95% av LG2S-crew har flyttat hemifrån så vi har kollen.

Det första man märker när man fått FF 4-ever är att saker som tandkräm, toapapper, tvättmedel, allrent, glödlampor, diskmedel och liknande, inte bara dyker upp gratis i ett hem. Nej det är dina föräldrar som lägger sakerna där på natten. Men nu när du inte bor med dem längre så får du gå till Willy's och handla det själv. Det är trist men värt det.

Om du inte heller är en bortskämd snorunge så kommer du att få betala räkningar. Det många gör då är att de väntar med att betala för att de inte vill eller inte orkar. Dåligt när påminnelseavgiften har samma summa som ett par sköna jeans från Myrorna. Betala skiten direkt så slipper du betala mer än du behöver.

För att undvika stora berg av disk finns det två sätt. Att man diskar direkt efter maten. Fast det gör ingen kul person så skit i det. Istället gör man så att man har inte fler än två tallrikar, två par bestick och två muggar (per person). På så sätt kan det inte bli några diskberg och du kan bjuda en vän på krubb. Diskar det gör du medan spagettin kokar.

Ett klassiskt tips är att man ska storhandla istället för att småhandla. Vi tror att småhandlande är ofrånkomligt. Men när du drar och storhandlar så kan du alltid köpa saker som du normal skulle köpt dyrt på den nattöppna macken. Eldorados pinnglass är ett tips. Räcker för evigt, även när man är sugen.

Ringer det på dörren och personen säger att han/hon är från Radiotjänst så ska du bara stänga dörren utan att säga något. De kan ändå inte göra något åt det.

Skit i glas. De är bräckliga och tråkiga. Ha muggar med tuffa motiv. De håller bättre och man kan dricka allt ur dem. I Fuck World 2 har vi muggar med våra exflickvänners namn på. Bara för att minnas att tjejer är som kaffe.

Allt kommer att kosta mer än det verkar. Du kommer att ha mindre pengar över och det finns alltid något extra som måste betalas. Tänk på det. Gråt en skvätt.

Framförallt måste man njuta av att bo själv. Det är jävligt att inte ha föräldrar som bygger saker åt en, men man är lite friare och kan göra saker man annars inte kunnat. Man kan ha fester, knulla sin vän till döds, läsa en dikt ashögt och man kan steka pannkakor mitt i natten utan kläder på sig.