Hur man driver med personer som kallas Krank


Krank är ett mångsidigt namn. Det är tyska för sjuklig eller nåt jävla sånt. Det är "knark" baklänges. Det innehåller både "Ank" och "Kra" som båda är något man förknippar med fågeln. Det är nästan "Kran" som är det viktigaste som finns när man bygger hus. Viktigast av allt är att om du skulle känna någon som kallas Krank så kan det vara en av de coolaste killarna på jorden, om du har tur. Jag vet två som tagit namnet Krank. En konstig tjej från Gävle som hade det i sin msn-adress, hon var rädd för rabatter. Otur! Också en kille från det djupaste mörkret av Östra Götaland som fick namnet genom att byta internetnick med någon. Han gillar intelligens och skämt. Tur!

Hur gör man då för att driva med dessa kräk? Ja ett jättevanligt sätt att reta de svaga är att man drar ett "alla barnen-skämt" för dem (någon borde skriva en artikel om a.b-s). Det kan se ut såhär:

Alla barnen rånade en affär, utom Krank, han rånade en slank (person).

Alla barnen rånade en affär, utom Krank, han rånade en harskrank.

Alla barnen rånade en bank, utom Krank, han rånade en tank (olje).

Alla barnen rånade en affär, utom Krank, han rånade en diligens.

Alla barnen rånade en affär, utom Krank, han rånade en stackars indian.


Kom ihåg att jag skriver alla Krank som "han" eller "honom" för att slippa krångel. Det kan lika gärna vara en söt flicka. Men hur som helst, sådär kan det fortsätta i evighet, ja forskare berättade faktiskt att alla barnen-skämt som baseras på namnet Krank är det enda som är evigt, förutom universum och en jättestor påse godis.

Man kan spinna vidare på rim-retandet. Då säger man saker som:

Krank är en bank

Krank är en mank(höjd)

Krank är en lank(?)

Krank är en Henning Mank

Krank är en ANC (African National Congress)


Rimskämt kanske inte sårar personen nog. Speciellt inte om det är en sån Krank som gillar smart humor. Då måste man vara smart tillbaka. Tänk till exempel att den här personen inte alls gillar Kejsarens nya stil, av Disney och framförallt hatar personen Kronk. Då kan man kalla honom för Kejsarens nya stil och se hur han kokar över. Vill man vara ännu värre kan man kalla honom för Kronks nya stil, som är den betydligt sämre uppföljaren till K.N.S.

Könsord är obehagligt. Man vill inte bli förknippad med könet - kroppens Golgatha. Med namnet Krank har du en ypperlig chans då du kan säga guldordet till honom. Dvs "kRUNK"!! Kalla honom så och han kommer att börja hoppa från bron och sälja frugan.

För att associera vidare så kan man kalla honom "Stank" om han luktar illa och "Dank" om han är en lite större järnkula. "Mank" om han är en rygg och "Drank" om han är en böjning av det engelska ordet "drink". "Flank" om han är sidan av något och "Bank" om han tänker råna en affär.

Vill DU reta en Krank så skicka ett elakt brev till
Kulturskurkarnas Högkvart
c/o Krank
Varbergagatan 134
70352 Örebronx