Folkets park/hus


Folkets park/hus består av två delar. Folket och parken/huset. Alla som levde på 1800-talet vet ju hur kul det var att gå på "Folkan". Artister som Jackson 5ive, Bob Dylan, Bozzez och Prison Break-killen var inget man behövde gå på arenor för att se, utan uppträdde med sång och dans på Folkets park eller hus.

Utanför stod raggarna och skrek skiten ur någon brillorm. Hade man tur kunde man få åka med några meter i en snygg Cheva eller få smaka en hel dosa snus.

Tjejerna som gick på folkets park/hus hade på sig kjol och killarna hade byxor. De var till för att på något sätt skydda huden från insektsbett och köld. När man var klar för kvällen slängde man plaggen på en hög, för att nästa dag köpa helt nya.

Många förälskade sig där. Så det var ju tur att det fanns buskar lite här och där! HÄHÄ! SÅ ATT DET KAN BILDAS SYRE I LUFTEN!

Men i mitten av allt fanns ändå dansen. Den vanligaste dansen var en där man liksom bankade med fötterna på golvet och rörde händerna i en slags cirkel. Det var här negern fann sin tillflykt i dåtidens rasistiska samhälle. På folkets park kunde negern göra det bästa den visste; Dansa till musiken och göra människor glada. Sen kom det en björn tyvärr.