Basshunter


Ett rymdåldersfenomen.

Ja Jonas Altberg behöver knappast någon presentation. En av 2000-talets mest omdiskuterade fruityloopstechnolovers. 90-talet hade Perrra som sjöng om irc, datorer, strunt. Motsvarigheten hittar vi hos Basshunter. Skillnaden är att vi under det andra årtusendet hade kommit till den punkt där Basshunter faktiskt fick sin skiva "LOL <(^^,)>" släppt på ett skivbolag.
Till skillnad från musiklegender som Anton Maiden som gjorde det enda rätta och släppte skiten på nätet eller lät folk beställa en bränd skiva från hemmet.

LG2S-gänget är glada för Jonas men tycker att det är lite synd att folk helt tappat grepp om vad musik en gång sade oss och betydde. Vad skulle Dennis Lyxzén sagt om han levt idag? Äh skit i honom, här kommer vår top 3 över Basshunters låtar:

3. Sverige - En hyllning till vårt fosterland. Inte för att vara generaliserande men alla från Halmstad är sverigedemokrater.

2. Strand Tylösand - Ännu en hyllning men till stranden i hans hemort Tylösand. Sverigedemokrater gillar att glida på beachen och vill "somna på en dyna av sand".

1. Vi sitter i Ventrilo och spelar dota - En hyllning till Jonas och hans galna gäng som "springer runt och creepar och motståndet vi slipar."

Bubblare: Boten Anna - Den här låten har potential. Varför ser vi inte denna som singel? Varför släpper inte Perrra en hatversion av den här?

Rykten cirkulerar att LG2S-crew skulle ha mördat basshunter med hjälp av en dödsfälla och lite ost.
"Ingen kommentar," säger Obbas - op på #LG2S